- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje sajnos van egy problémám a 15.3-as Leappel, azt szeretném megkérdezni, hogy ti tapasztaltatok olyat a ennél a kiadásnál, hogy lefagy a grafikus felület (KDE) illetve van elindulás után újraindul magától néha?
Pontosabban azt tapasztaltam, hogy van amikor elindulás után nem sokkal magától újraindul, illetve volt olyan is hogy csak egy fekete képernyő jelent meg, de pl az alt+f2-vel a keresési sáv előjött illetve a ctrl+del-bspace kombóval újra tudtam indítani a grafikus felületet, vagy egy másik terminálon bejelentkezve indítani egy újat. Viszont volt olyan is hogy minden előzmény nélkül lefagyott, és ami érdekes volt, hogy ekkor a billentyűzet se működött még a világítása sem.
Korábban volt hasonló gondom még a 15.2-vel szintén KDE, hogy egy idő után belassult és lefagyott a felület, akkor javasolta valaki hogy valószínű az Nvidia kártyámat nem szereti a KDE. Mindenre gondoltam volna csak erre nem, de ez volt a megoldás, vettem bele Radeon kártyát egyből tökéletesen ment minden. Ezért is furcsa most, hogy ugyanaz a kártya változatlanul, gondoltam is hogy lehet véletlenül felkerült a zárt Radeon driver és talán az kever be, de a nyílt drivere van rajt változatlanul.
Azt szeretném megkérdezni hogy ti találkoztatok ilyennel, vagy lenne ötletetek mit nézzek meg, merre lehet a gond?
Előre is köszönöm a válaszotokat, illetve bármilyen infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Alkoholista nevelde
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs