Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!
    Egy ideje sajnos van egy problémám a 15.3-as Leappel, azt szeretném megkérdezni, hogy ti tapasztaltatok olyat a ennél a kiadásnál, hogy lefagy a grafikus felület (KDE) illetve van elindulás után újraindul magától néha?
    Pontosabban azt tapasztaltam, hogy van amikor elindulás után nem sokkal magától újraindul, illetve volt olyan is hogy csak egy fekete képernyő jelent meg, de pl az alt+f2-vel a keresési sáv előjött illetve a ctrl+del-bspace kombóval újra tudtam indítani a grafikus felületet, vagy egy másik terminálon bejelentkezve indítani egy újat. Viszont volt olyan is hogy minden előzmény nélkül lefagyott, és ami érdekes volt, hogy ekkor a billentyűzet se működött még a világítása sem.
    Korábban volt hasonló gondom még a 15.2-vel szintén KDE, hogy egy idő után belassult és lefagyott a felület, akkor javasolta valaki hogy valószínű az Nvidia kártyámat nem szereti a KDE. Mindenre gondoltam volna csak erre nem, de ez volt a megoldás, vettem bele Radeon kártyát egyből tökéletesen ment minden. Ezért is furcsa most, hogy ugyanaz a kártya változatlanul, gondoltam is hogy lehet véletlenül felkerült a zárt Radeon driver és talán az kever be, de a nyílt drivere van rajt változatlanul. :F

Azt szeretném megkérdezni hogy ti találkoztatok ilyennel, vagy lenne ötletetek mit nézzek meg, merre lehet a gond?

Előre is köszönöm a válaszotokat, illetve bármilyen infót! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák