Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazsesz

őstag

válasz _Volkovy_ #162 üzenetére

Na én meg suliba se járok, de már van egy karóm makroökonómiából :DDD Egyszer voltam bennt egy osztályfőnökin az évbe még csak :D

Amit tavaly megírtunk próbaérettségit, azt ki kellett volna osztani év végéig. A többiek megkapták most évelején, de az irodalomtanárom persze, hogy még nem osztotta ki.

Aztán kitalálták most erre az évre, hogy mivel túl sok színt kitaláltak már a gyerekek, ezért a ballagási ruha CSAK fekete lehet. Király lesz 80 fokos melegbe feketébe ácsingózni :( Remélem még kitalálják, hogy fekete ing, meg nyakkendő.

Ezenkívül pénteken mamásbabás szülői értekezlet lesz (gyengébbek kedvéért: 1 szülő meg a fija/jánya) :D 80-an hogy fogunk elférni a terembe :D Ofex szerint majd mi állunk ott háttul, a szülők meg ülnek :) De ez azért lesz, hogy megbeszéljük a ballagási ruha színét, ami ugye CSAK fekete lehet :DDD Ezenkívül le fog cseszni minket a számvitel doga miatt, ami mindenkinek karó lett (kivéve nekem -> nem írtam meg :DDD ). Erre mi értelme van elmenni? Ruha úgyis tökmind1, hogy mit mondunk, mert megvan, hogy milyen színű lehet, egy rohadt doga miatt meg felesleg menni. De anyámnak is mennie kell, meg nekem is, mert különben én leszek a gonosz :(

Piccike: Nem tudok róla, hogy gonosz lennék :) Én egy kedves, aranyos, kisfiú vagyok, akit simán ki lehetne nevezni ügyeletes jótündérnek ;] Most az, hogy pszihésen kicsit megzavarom őket az nem nagy dolog :D

Új hozzászólás Aktív témák