Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A horgászatnak van egy könnyitő opciója a menüben. Én is az utolsó nagy halaknál találtam meg, és természetesen én is csak a kontroller kimélése céljából kapcsoltam be.

Szerk.: Valami olyasmit csinált hogy nem kellett nyomkodni a gombot folyamatosan, csak egyszer a megfelelő időben megnyomni.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha rossz irányba tartod ellen, és úgy nyomkodod, akkor levon egy csomó időt, valószínű ott megy el neked sok, vagy szimplán mikor az adaptív ravaszt kell nyomni megfelelő erősséggel, akkor nem tudod jól a sávban tartani. Más trükkje nincsen igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest