Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sukattika
csendes tag
Szia!
Én Win10(ToGo-ként telepítve) használok egy samsung evo 980 pro-t.
Vmilyen Orico márkájú házban van 10k körül volt. Legkomolyabb igénybevétel ami alapján tapasztalatot tudok mondani az a CS:GO-zás és teljesen jól futott. Illetve a gitározós dolgaim is tök jól működnek. nem lassú a rendszer.
Annyi még, hogy Baseus, (de lehetne JSAUX is
) dokkolóval tolom, tehát nem közvetlenül a Deck usb-c-jére van dugva. Táp nem árt a gépnek közben, különben hamar lemerülne.
Azért dokkoló+külső ház összege már szemmel látható.
Összességében, ha nem akarsz SSD cserét a gépben, dual bootozni, stb., és mondjuk amúgyis van már dokkolód, akkor szerintem Simán vállalható.
Ja az lemaradt és elég fontos lehet, hogy nálam 10-ből 2szer nem bootol be usb-ről a Win, hanem csak újra indult és akkor steamOS gaming móddal bekapcsol. -
sukattika
csendes tag
Nekem egy kivétellel minden szépen futott. A kivétel a Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects.
De arról azt olvastam, h sehol nem megy és sehogyan
.
Sőt x360 Captain America is sima.(mást nem próbáltam ezen a szinten).Tárhely méret meg sebesség különbség van a modellek között + az 512-esnek(ez leggyorsabb, legnagyobb tárhely)+ matt az üvege?!. Én 64-est vettem és egyből csere terrás ssd.
Simán ki, persze! Pont ezt írtam előző kommentben. Legújabb AAA címek felejtős/kompromisszumos, meg a komolyabb online multi necces. Pl.: Eddig sima CS:GO az jó volt. De CS2-re jelenleg alkalmatlan, bár a játék még nincs kész teljesen.
-
sukattika
csendes tag
Na akkor jó, ott voltam. Igazából semmi fps lag, direkt szétdobáltam füsttel a terepet és úgysem.
Szerintem bátran mehet a retro és még mindig használható bármi másra is. (én is retrozni vettem kb., de azóta eladtam a gépem és már a decket használom melóra, mindennapi teendőkre stb.(persze dockolva))
-
sukattika
csendes tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Jó!
Nem.
-
-
sukattika
csendes tag
Őszinte leszek, FSR perfomance-ba olyan vállalhatatlanul trógerül nézett már ki, hogy 2mp után ki is kapcsoltam, szóval nem tudtam megfigyelni,
de az tényleg fura amit mondasz.
Am mit jelent, hogy jobban fut kikapcsolva? Ténylegesen több FPS-ed is volt?
Bocsi, ha evidens a kérdés és igen a válasz. Nem hülyének nézlek
Csak annyira hitványul néz ki low settingel perfomance FSR-el, hogy elképzelni se tudom, hogy futhat rosszabbul.
-
sukattika
csendes tag
válasz
Damateo
üzenetére
Tegnap toltam 3 meccset haverokkal: 4:3. 1280*1024 felbontás, közel teljesen low graffal, megvan a fix 60fps, full grafon nincs meg a 30 se. Ugye ez Win10, mert csak ott fut ez a limitált teszt.
Én bizakodó vagyok. Ez csak jobb lehet, ha végre rendesen elkészül a játék + SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Tesla topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2