Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono
üzenetére
Nem igazán értelek. 30 fps? Nekem talán 1-2 olyan játék volt ami beesett 40 fps alá, pl. CP2077, de mondjuk azt csak kipróbáltam, egyszer elég volt asztali gépen végigvinni, soha többet. Minden más átlag 50 körül szokott lenni, mivel a kisebb felbontás miatt több az fps is. Ráadásul az OLED miatt 90 fps a vége az eddigi 60 helyett. Mondjuk tény hogy nálam főleg indie játékokhoz van, amiket nem játszanék asztali gép előtt, mert kényelmetlen, irányítókarokkal ágyon elterülve kényelmesebb.
Az meg hogy milyen lesz a 2-ik kiadás, amire azt mondják hogy 2025-nél hamarabb nem valószínű, azt majd meglátjuk. A mostani céljaimnak ez így tökéletesen megfelel. Továbbra is fenntartom, hogy NEKEM sokkal kényelmesebb bekapcsolni a Decket, ahol a Steamből azonnal lehet indítani a játékokat. Ellenben mondjuk az Ally-al, ahol a Windows egy operációs rendszer, és nem kifejezetten játékokra specializálódott.
Illetve ha úgy nézem, minek iktassak be egy +Windowst a hardver, a Steam és a játék közé, amikor a Decken kapásból csak a Steam van, egy erőforrás zabáló rendszerrel kevesebb fut a játékok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2