Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Mert milyen gaming performance-t várnak az SSD- től? 0,5 sec -el gyorsabban betölt az egyiken a játék. Legtöbb játéknak egy Laptop HDD sávszélessége is elég ami még egy jobb SD kártya szintjét se üti meg.
Játék esetén egy régi SATA SSD meg egy 10x gyorsabb pci-e gen4 ssd között se jön ki érdemi eltérés. -
Cucuska2
Topikgazda
Az SSD minőségével sokkal kevesebb problémát látok, mint hogy kétféle ventilátor van, amiből az egyik visít.
Amúgy pedig kétlem, hogy lenne praktikusan telesítménykülönbség köztük, a 4 maggal úgysem tömörít ki az ember gyorsan.
Más: a legutóbbi béta update adott hozzá plusz képernyőfelbontásokat, mint például 960x600, így lehet 16:10-es felbontáson is FSR-t használni olyan játéknál, ami nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én a mai napig nem tudom milyen van benne
Cucuska2