Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz Bruce.lee #77618 üzenetére
kell hozzá kraft rendesen. i3 és egy közepes kártya már elmegy, de nem lesz tökéletes. inkább felette érdemes nézni. cuccaim között láthatod én mivel nyomom. nekem közel maxon 60fps, viszont megjelenés óta javítgatják a játékot (egy-két pálya lagos és egyéb hibák miatt) - ez konfigtól független hiba mindenkinek, szóval nem para ha vársz vele, de ha megütöd a szintet és szereted az MK-t, akkor nyugodtan vedd meg
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz Bruce.lee #77624 üzenetére
El is felejtettem próbáltam egy játékot,steamon volt ingyenes az APB Reloaded,de valamiért lággolt a game és néha be is akadt,vga amivel próbáltam egy Sapphire HD 6770-es volt,pedig nincs elvileg nagy gépigénye a játéknak,nem tudom mi lehetett a baj,mi lehet a ludas,proci vagy a vga vagy keváés 4gb memória?
Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Ketten is, de legalább megvan a jogsim!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bruce.lee #77669 üzenetére
Mert ti egy fiokon akartatok ketten egyszerre jatszani. Na azt nem lehet csaladi megosztassal sem.
mate3553: A kiadonak? Szerintem semmi, ha meg kapnak is, max vmi keveset (ilyen 10-15%-ra tippelek).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bruce.lee #77674 üzenetére
Gondolj bele, akkor egy embertol 10-en jatszhatnanak egyszerre, akik nem vettek meg az adott jatekot. Eleg nagy anyagi buko volna a kiadoknak es a fejlesztoknek is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest