Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz fuwiradis #45335 üzenetére
A 2. kérdésedre tudok biztosan válaszolni.
Nem zavarja a steamet az xbox emulator, én a dirteket abba játszom problémamentesen.
Az eslő kérdésről annyi, van ami steam felhős ha jól tudom ott nem tudsz korrigálni, ami nem az, ott meg lehet, legalábbis ahol én próbáltam.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Ezt
Mivel nem xboxos kontrollerem van a játékok nagy részénél tulérzékeny a kontrollerem (ugyanakkor felismeri), szal ezen állitom be hozzá a dolgokat. Egyszer kell beállítsad de addig sokat lép ki, ha kell segítség, PÜ.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Valaki arra tudna nekem választ adni, hogy mi annak az oka, hogy 2 és fél órája futtatom a cs:go-t és még nem adott kártyát,csak egyet az elején kb. 20-30 perc után....(az még a sale vége előtt volt) lehet ennek valami köze ehhez?
Mert eddig 20 percenként kb dobott egy kártyát a többi játéknál....“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
azt tudom, h négyet dob, csak kiadni nem akarja már két órája
Arkennys: az lesz, újraíndítom a gépet, routert
Köszönöm a válaszokat“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Kösz a linket.
Másnak se jönnek a kártyák rendesen mostanában? Eddig kb húsz-harminc percenként jöttek, most úgy tűnik, mintha óránként esne egy.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz CMDR.Shepard #49665 üzenetére
Nem a legjobb deal, hiszen kb 2-3 hetente 5-6 euro a batman játék
itt próbálkozz“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
válasz Alien83 #49740 üzenetére
Na már most én ezt azért kérdem, mert vettem amazonrol origines nfs packot anno, beaktiváltam originbe, de nem megy az online szekció, mert be kell lépjek az ea accountba és bármit irok be azt irja: cd key already registered
Support se tudott vele mit kezdeni“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Sqveeze #49772 üzenetére
A stemesben nincs, az originesebne csomo nyelv között választhatsz aktiváláskor, de magyart nem láttam, de van magyarítása a játéknak
Sagem: én már kb névről ismerem az összes origin supportost, kupont még nem adtak[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Na jah, mindenesetre 1 esetet leszámítva tényleg segítenek, és nem küldözgetnek ide-oda. Az valóban feltünt, hogy mindegyiknek olyan természetes neve van
Múltkor az egyik azt mondta, hogy egy speciális csapattal kivizsgálják a gondomat (ez volt fél éve)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Joe Swanson #49999 üzenetére
Nem akarok hülyességet mondani, de ez nem az, amikor a kártyádat hozzáadod a fiokhoz és leemel róla pénzt? Ez amolyan megerősités féle, amit majd vissza kapsz.
-
szami777
addikt
válasz Kal-El #50067 üzenetére
A nuuvemen 15.6 Euro, jelenleg a legolcsóbb, ráadásul ugy hogy a teljes ár nincs 22 Euro, tehár ha itt lesz egy 50% akkor már jó áron lesz, a kérdés már csak az, hogy nincs e régiózár rajta.
-
szami777
addikt
Nekem megvolt a ravaged, ezt magától feltelepítette, nem tudom miért. Egyetlen egy szerver sincs, valamint 1 órája, még ott volt a steam játékkártyák felirat is az áruházban, mostanra eltünt.....
-
szami777
addikt
válasz Cheesus #50183 üzenetére
jaja, ebbe a percbe néztem kiraktam egy kártyát 0.25 ért erre pár perc alatt már 0.10 a legolcsóbb......
Igazából evvel az a baj, hogy lehetetlen eladni a kártyákat 10 eurocent fölött....ugyanez a helyzet a napoleon tw-nél is, lehet h várok egy napot, aztán veszek hármat összesen kb 0.15-ért és kitűzőt csinálok“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Alien83 #50186 üzenetére
A fő baj nem is ez, hanem hogy a ritka dolgok, mint pl a ritka hátterek ára lemegy, mert egy két retardált majom 10 centre leveszi az árát.....legalább ezeknek, meg fóliás kártyáknak megmaradna a normál ára
-
szami777
addikt
válasz bobooo #50202 üzenetére
a steam ad még egy kódot,a játék indításakor, azt kell beírni majd a játékba, ergo bundleben lévő origin kód szabadon felhasználható...
(#50205) x_o_n:de, úgy van, csak ö ugy értette, hogy ami a bundle linkben van origin kód azt fel lehet e használni[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Én így csináltam, a bundle ad egy origin meg egy steam kódot, mindkettőt beaktiváltam oda ahova kell, majd a steam adott egy amit inditáskor kell aktiválni a játékban. Nem tudom, hogy itt meg adhatom e azt az emailt ami az originem email címe, szóval megadsz egy másikat és kész. Mind2 müködik.
-
-
szami777
addikt
én a hunter móddal most is jól elszórakozok...baromi poén levadászni a sok kis menekülő katonát
Single se sokkal több mint az a 2 , de én imádom, hogy az íjat belerakták a modern fegyverek közé ezáltal is szabad utat adva, csak úgy mint az fc3-ban itt is nagyon megdobta a játékot.....yuplayen vettem én is, angolosítottam..megér ennyi pénzt.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Wizard of Oz #51418 üzenetére
Igen, az
lehet hogy amazon bedob egy 50%-t az este folyamán[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Alien83 #51511 üzenetére
volt egy serious sam hd second e-m, majd giftbe kaptam egy serious sam complete-et, így lett egy plusz S. sam-em, azt betette raktáramba giftként, ezt követve gondoltam hátha nem megy a süllyesztőbe
-
szami777
addikt
Ha jól látom a showdown effect is kártyás lett, legalábbis pár napja még nem volt az...
-
szami777
addikt
ha van kontrollerem, csak épp bizonyos fizikai tényezők miatt vezetéknélküli lett ( értsd:széjjel van szakadva), és cska a usb kábelt bedugom, az nem jó neki ?
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
csatlakozok compass1997-hez.....Jól jönne Magyar ismerős:[link]
-
szami777
addikt
-
-
szami777
addikt
válasz Hun Mallior #52310 üzenetére
Hát akkor nem volt nagy szerencsét eddig, nekem 4 foil jött július óta
mostmár ott tartunk, h megéri kibontani a bónuszcsomagot is, mert tényleg csak kevéssel ér többet egybe“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz #42308056 #52488 üzenetére
azon elvileg a bf3 is eltáncol, nem lesz vele baj.....nekem az arcania tűnt optimalizálatlannak elsőre..mármint ultran kikezdte a gépemet.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #42308056 #52490 üzenetére
az érdekes....mondjuk tomb raidernek nagyobb a gépigénye jóval, viszont igen jól skálázható(lara haja off = +30 fps ) papíron el kéne vinnie, aztán lehet, hogy gyakorlatban meg szaggatni fog. én az 520m-ből indulok ki, azon elfutna.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #52948 üzenetére
ez még az az armás cucc, vagy most új?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest