- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
grabber #3298 üzenetére
egyre jobbak a részek, de tény nem volt nehéz az elején tapasztalt szintről javulni
én mondjuk nagy SG rajongó vagyok minimum 3x láttam minden részt SG-1, SG atlantis, szóval ez akármilyen is nézem, max nem fogom ezeket is 3x végignézniamúgy épp most töltöm a Stargate_Universe_S02E11_HDTV_XviD -t angol felirat is van hozzá, amint leért nézem is
-
Universe folytatódik?
08-Mar-2011 02:00 Stargate Universe -
oriic
HÁZIGAZDA
És ha jól emlékszem akkor az Ark of Truth-ban mondta az Adria hogy sikeres volt a terv és elpusztult az Ori.
Amúgy meg akik itthon nézik: jó hír, februárban Continuum a AXN műsorán.
-
brutom
csendes tag
Spoiler!
Hi
Pontosan melyik részben küldték át a szerkezetet?
-
alitak
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3291 üzenetére
[SPOILER]
A sorozatban eljutnak a Ori kinyírásáig, ha jól emlékszem. Mikor Merlin letöltötte a tudását Jacksonba, akkor megépített egy szerkezetet, amit átküldtek az Ori galaxisba.
Az Ark of truth-ban csak az "emberi" papokat kellett megváltoztatni. Arra szolgált a szerkezet. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Brown ügynök #3290 üzenetére
A sorozatban még nem jutnak el az Ori kinyírásáig, az az igazság ládája (The Ark of Truth) filmben történik meg. Egyébként ha ismered a DC++ jellegű letöltő progikat, akkor tudok mondani forrást, ahonnan letöltheted az összes SG sorozatot magyar szinkronnal.
(mielőtt valaki furcsállná, Magyarországon jelenleg sorozatot letölteni legális) -
Brown ügynök
senior tag
Nekem az eredeti sorozat tetszett az eredeti karakterekkel: Hamond, Teal'c , O'neill, Daniel Jackson, Carter őrnagy.
A sztori és a karakterek is valahogy teljes egészet alkottak. Sajnos nem láttam végig a sorozatot (a tv2 levette) így nem tudom hogy a szemét orájékat végül hogy kapták szét.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
remington2 #3288 üzenetére
Viszont ha már reboot, menjenek vissza az alap film történetéhez, és olyan bolygókat alkossanak, ahol nem beszél mindenki perfekt angolul. Trekben még meg van magyarázva, hogy hogyan értenek szót idegen fajokkal, sosem látott népekkel, de itt semmi sincs. Az Abidoson bezzeg nem beszéltek angolul.
Valami olyan irányba is elmehetnének a sztorival, mint a film könyvbéli folytatásai.
-
remington2
senior tag
Mint a másik 10000, csonka véget ért (kaszált) sorozatnál . . . kár. Esetleg - ha a sztori jellege engedi - egy befejezőfilmet csinálhatnak, nem hiszem, hogy arra ne lenne elég pénz (sokkal kisebb firefly-nál is volt).
(#3279) CPT.Pirk
Egy jó reboot csodákra képes. Igaz, a jelenlegi "idővonal" lezárásra kerülne, viszont akár az egészet elkezdhetnék újraforgatni, más alapokra építve. Kezdve a goauldoktól, átgondolt, modern formában, szuper grafikával, lövöldözés és planet-of-the-week megközelítés helyett több drámával, stb. Én legalább egy évadot szívesen megnéznék. Anno a Star Trekben is a TNG lényegében egy újragondolt, modernebb, nagyobb formátumban elkészített TOS volt, és működött. Valami ilyesmit képzelnék el, de mindenképpen az alapoktól, tehát nem a jelenlegi "vonalra" építkezve. Rebootként.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az évad már le van forgatva. És pont ez a gond, mert az utolsó rész cliffhangerrel ér majd véget, csak folytatás nem lesz majd.
-
remington2
senior tag
válasz
ngabor2 #3285 üzenetére
"10 rész alatt akár egy új sorozat alapjait is megteremthetnék. vannak még ötletek."
A megmaradt részeket már leforgatták, nem? Tudtommal (a sorozatok alkotói úgy általában) mindig jóval előrébb járnak, mint a sugárzott részek, szóval amikor ilyenkor (évad közepén) kap egy banánt, akkor már veszett fejsze nyele, mert már a vége is elkészült. Vagy nem?
-
ngabor2
nagyúr
a 2. évadba pedig már kezdtek belejönni. a 2x10-et még nem láttam, de hamarosan megnézem. kár érte, 10 rész alatt akár egy új sorozat alapjait is megteremthetnék. vannak még ötletek.
nagyon nem ide tartozik, de azt sajnálom, hogy egyéb filmekből, amik sorozatért kiáltanak, nem lesz sorozat, amiből meg hajánál fogva kell előrángatni a sorozatot, abból csinálnak, aztán bebuknak vele. lost room sorozatot akarook
-
Brutális eb
addikt
A két évadból összesen volt 6 nézhető rész.
A többi nyivákolós szenvedés.
Megérdemelné a darálót. -
Fryskitt
addikt
válasz
CPT.Pirk #3279 üzenetére
Én szerettem a happy sorozatokat... Annyi szar van a világban, hogy jó kicist kikapcsolni, és a tv-ben nem ugyanazt látni. Meg aztán legalább annyira lelkizős volt, mint egy brazil szappanopera, a sci-fi sokszor háttérbe került. Ettől függetlenül néztem, mert legalább SG, de megértem, hogy a népnek nem kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Már csak azt remélem, hogy mindenki meghal az utolsó részben, a végzet felrobban, az illene ilyen gyors lelövéshez.
Én nagyon megszerettem, jobban vártam ennek a részeit, mint a többi, always happy sorozatnak.
remington2: a rebootnak nem nagyon örülnék, azt mindig nehéz megetetni a rajongókkal, valamint olyankor a filmesek szeretnek mindent átalakítani...
Egyszerűen csak nem lesz több SG sorozat szerintem, valamint örülhetünk, ha valaha megcsinálják az Atlantiszt lezáró filmet. -
remington2
senior tag
Valaki említette is a 10 évad - 5 évad - 2,5 évad ciklust, úgy tűnik, bejött.
Majd legközelebb meggondolják, hogy ilyen ostobaságot elkövessenek. Ha jó tanulságokat vonnak le, akkor a jövőben várhatóan lesz egy jó stargate sorozat is.
Ki tudja, lehet, hogy reboot lesz a vége új mozifilmmel, ami majd talán egy sorozatot is felvezet, mint a star trek esetén.
-
Viktor77
titán
Mondtam én.
Új nézőket egy ilyen sokadik bőrrel nem lehet szerezni. Az SG fanok meg nem ezt várták, nem erre kiváncsiak. Ergó csökken a nézettség. Várható volt. És ha jobban belegondolok, nem is kár érte.
Részemről például az utóbbi időben többször volt, hogy csak csütörtökön-pénteken-még késöbb jutott eszembe, hogy hoppá, van új rész, meg kéne nézni.
Míg régebben szinte óránként kattintgattam Cicmax oldalára, hogy kész van-e a felirat, nézni akarom. -
joshua7
veterán
Én csak azt sajnálom, h emaitt ki tudja mennyi időre annyi az SG franchise-nak.
-
Rive
veterán
Némi hírek szállingóznak, hogy évadzáró után kasza...
-
remington2
senior tag
Ekkora ********* még láttam még életemben. Még sokkal rosszabb, mint amikor abbahagytam. Azért ehhez már tehetség kell.
-
xuldar
addikt
válasz
Dr Smoke #3267 üzenetére
A vércsoportosdi azért nem áll, mert valószínűleg Chloé vére is átalakult (illetve az szállíthatja az idegen DNS-t a test többi részébe, pl. az agyába), lehet, hogy semmi emberit nem is tartalmaz már. Így aztán választhattak a biztos halál, vagy Chloé vérének mérgezése okozta halál között. Az utóbbinál még mindig volt esély, hogy életben marad.
Folytatás április eleje környékén. Olyankor szokták. -
Dr Smoke
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #3266 üzenetére
Az utolsó pár rész tényleg remek volt, ez meg egyenesen... nem találok szavakat. Volt pár rész, amikor azt mondtam, hogy ez egy vicc. Az a szenvedés Scott-tal, na ott kész voltam, aztán a végén a transzfúzió, könyörgöm, ahhoz vércsoport összeférhetőség szükséges, fogtam is a fejem rendesen. Na de mindegy, mikor folytatják, lehet tudni? Nem találtam róla semmi információt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Dzsízusz Krájszt, nem akármilyen lett az évzáró rész!
Mi a frászt csinálunk tavaszig?
-
Rive
veterán
Vazze! Mostmeg tényleg Battlestar Voyager, mindenből a legrosszabb
-
Psych0
őstag
Beszarok, hogy megölték a kiscsajt. Aranyos volt, szép, illett eli hoz. Pedig a csajszi lehetett volna az sgu tealc-je vagy ronanje.
-
Azt a leborult szivarvégit
Nem tudom mi történt,de ez az évad már méltó a Csillagkapuhoz
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a mai rész nem volt gyenge!
-
wiggen123
senior tag
Nekem eddig is tetszett, volt pár unalmasabb rész, de a mostanin szinte végig felállt a szőr a hátamon, nagyon bejött
Remélem megtartják és lesz 3. évad.
Hallottam hogy készülőben egy másik SG sorozat is... remélem nem áldozzák fel érte a Universe-t. -
Rive
veterán
Tegnap volt szerencsém az utolsó részhez. Kezd nekik leesni, hogy mi mindent lehet csinálni, ha karakterekkel operálnak, amúgy BSG-módra, sötéten... Javul, javul
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a rész eléggé scifi volt, annak minden értelmében, nem?
Megint alig bírom kivárni a folytatást, és most a köv. rész sneakpeakjéből sem derült ki semmi.
-
-
válasz
FoxiestFox #3249 üzenetére
van,hosszupuska keress rá a csillagkapura
-
s02e02 HD verzióhoz van már felirat?
-
opr
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3242 üzenetére
Eredetileg a következőt mondták:
Összevissza team felkerül ős hajó->csillagkput pakolgat->sok, változatos kaland
miért nem csinálták meg eddigre pedig ezt: sok a cgi->magas költségvetésami van: összevissza team: check
csillagkapu pakolgatás: végülis check, majd meglátjuk
sok, változatos kaland: nyet, hacsak nem az, hogy minden rész fele arról szól, hogy honnan jött, milyen rohadt unalmas életet élt a földön
sok cgi (tehát sok féle-fajta idegen létforma, változatos kalandok): nyet, eddig semmi érdemleges, hacsak nem vesszük azt a hihetetlenül izgalmas kalandot, ami arról szólt, hogy fent felejtjük a pajzsot, oszt megvan oldva...Véleményem továbbra is: hánemá
ui.: szvsz lehet még ebből nagyon jó sorozat, csak eddig se ötlet, se fantázia, se semmi, csak szenvedés... story nincs, csak töltelékrészek...Persze kinek a pap, kinek a paplan
-
-
xuldar
addikt
válasz
FoxiestFox #3245 üzenetére
A Sanctuary okt. 15-én jön.
-
A TJ-s részek tényleg nem kellettek volna. A többi nézhető volt.
Most, hogy letudtuk ezt a (számomra) teljesen érdektelen Lucian-szövetséges elfoglalós állóháborús kínlódást, jöhetnek az új kalandok.Közben ki volt írva, hogy a Caprica is nem soká folytatódik, az is most kezd beindulni..
Remélem a Sanctuary is jön nemsoká. -
opr
nagyúr
Hát, megnéztem ezt a nagyszerűséges évadnyitót. Aztán letöröltem az sgu mappát. Majd ha nem vallásos brazil (sci)fi-szappanoperát akarnak csinálni, lehet, hogy visszatérek rá. Sosem gondoltam volna, hogy lesz valaha olyan stargate akármi, amire ezt mondom, de 10/2.
ui.: a bsg-nél is így kezdődött, és mi lett abból is...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Időzítettem Cicmax feliratát a HD stargate.universe.s02e01.720p.hdtv.x264-ctu verzióhoz: [link]
Aki tudja h. hová kell küldeni cicmaxnak, az küldje el neki lécci. -
Viktor77
titán
Talán nem árulok el nagy titkot, ha szólok, hogy kijött az új rész.
MOD: És drága CicMaxunk már neki is állt a fordításnak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új trailer a Season 2 -höz: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elég komoly spoilerek kerültek ki a csillagkapu.hu -ra, akit érdekelnek, az lesse meg őket.
-
Fryskitt
addikt
Nemsokára folytatják:
Season 2, Episode 1: Intervention
Original Air Date—28 September 2010Kíváncsi leszek! B
-
EGOKA
tag
Fú, de rég jártam itt.
Ki van csukva, hogy végigolvassam.
Tessék pár kép Dr. Radek Zelenkáról és Simonról.
-
Clavius
újonc
Már ideje volt valamicske vérfrissítést belevinni, mert az Atlantisz kezdett ellaposodni a végére, - úgy, tessék csak kövezni - az első évadokban egész más volt a feeling. De azért lehetne jobb is.
Büszkén kijelenthetem, még egyszer sem tekertem bele. Mégiscsak csillagkapu, nem tehetek vele olyat.Talán most fog csak beindulni a sorozat, mert eddig valami 20 részes pilotot láttunk
Apropó Atlantisz, valaki jön találkozni David Nykl-lel? Szombaton Magyarországon lesz egy sci-fi találkozó keretében. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fryskitt #3223 üzenetére
Nekem így tetszik, ahogy van. Véleményem szerint úgy lehetne jobb még, ha kicsit több scifi cuccot használnának benne.
Amúgy maga a koncepció, hogy dráma legyen scifi elemekkel, az nagyon bejön, a korábbi sorozatokat is nagyon szeretem, de szükség volt már valamire, ami nem olyan "happy endre" stílusú... -
-
Fryskitt
addikt
válasz
mindfreak #3202 üzenetére
Szerintem az nem baj, hogy más lett...csak ebben kevés a sci-fi.....főleg pszichiátriai kórrajzok tömegének nevezném, ami mellékesen űrbe jutott emberekről szól. Értelmetlen is sztem (de persze vannak nálam nagyobb sci-fi tudorok: amikor a hajó a csillagba merül és feltölt, akkor sincs elég energia a tárcsázásra? esetleg bolygón lévő kapu nem tud tárcsázni? vagy akkor már a Sliders felélesztése lenne a sorozat, amíg ismeretlen világokon keresztül hazaérnek?)
Magam részéről jobb szeretem a "felhőtlen szórakozást", dráma van elég itthon is, nem kell. Ugyanezért nem néztem végül a Vészhelyzetet sem: lehet, hogy Amerikában a jólét közepén az embereknek szenvedést kell nézniük a TV-ben, de itthon inkább maradnék a könnyed stílusnál (hát nem volt vicces Daniel és Vala románca az SG-1-ben?)
Szóval nézem, de inkább csak abban reménykedem, hogy ez nem fog 5 évadon keresztül tartani.
-
aXXon
őstag
No, megnéztem a Universe első évadának az utsó két részét és azért rendesen feladta a leckét. Várom a folytatást, meglátjuk, hogy mit tudnak kihozni belőle, hátha pörgősebb lesz, mint az első volt, bár én ezzel is maximálisan megvoltam elégedve, különösen James hadnagy munkásságával
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nézve a heti Csillagkapu részeket, az Ori szuper kapu örvénye szétszedett egy Ori hajót, aminek fent volt a pajzsa. Most akkor a parancsnokság Írisze hogy bírja ki?
-
Illidan
tag
válasz
CPT.Pirk #3215 üzenetére
Serenity alatt a Firefly-ra gondolsz? (Ha nem, akkor tárgytalan.)
Abból sajnos még egy teljes évad sem ment le, bár az elkészült 14 rész szerintem többet ér, mint több SG szezon együttvéve. Ez itt egy kicsit off, és lehet, hogy emiatt meg is leszek majd kövezve, azután pedig felnégyelveOsztom egyébként azoknak a véleményét, akiknek azért tetszik a Universe, mert másabb, mint az SG1 és az Atlantisz volt. Félreértés ne essék, nagyon szerettem azokat is, de 15 évad után már kezdett egy kicsit egyhangúvá válni az a fajta koncepció. Persze voltak jó részek a vége felé is, de egyre több volt sajnos az egy kaptafára készülő, töltelék epizódok száma.
A SGU-val kapcsolatban az az érzésem, hogy a készítők nem igazán tudják, hová is szeretnének majd kilyukadni. Ott van egy idegen, felfedezésre váró hajó és nem használják ki a benne rejlő lehetőségeket. Kíváncsi lennék, hogy a költségvetés vagy az írók fantáziája szab-e ennek határt?
Elnézve a forgatókönyvírókat és rendezőket, szinte ugyanaz a 3-4 ember viszi most is a sorozatot, mint akik az SG1-et és az SGA-t. Lehet, hogy érdemes lenne váltani... bár erre nem látok sok esélyt.
(Szívesen megnézném azért, hogy Joss Whedon mit hozna ki az SGU-ból.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joshua7 #3214 üzenetére
Ha jól néztem, 2.6 milliós az átlagnézettsége, ami magasabb mint a Serenityé. (annak is rendeltek új évadot)
Azt nem tudom, hogy az SG1 v. Atlantis mekkora nézettségnek örvendett. Viszont az Universe első néhány része utáni mélyponthoz képest a 2.6 millió elég jó szerintem.
-
joshua7
veterán
válasz
CPT.Pirk #3213 üzenetére
Dehogynem. Csak szerintem ez a koncepció eléggé limitál nézőszám szempontjából, ami egy ilyen franchise-t nem fog elvinni hosszabb távon. Én sem bánom, h más, mint a korábbiak, ezért nem is hasonlítom azokhoz, de önmagában is gyengus.
'no hope' hangulat? Háát..szvsz meg tiszta kisé az egész, amit a következő részben 10sec alatt lerendeznek, mert a kövér srác kinyit egy ajtót. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joshua7 #3210 üzenetére
Jól van. Azon nem gondolkoztatok, hogy egyszerűen olyanoknak készül a sorozat, akik valami mást vártak az SG1 és az Atlantis bohókás hétköznapjai után?
A magam részéről nagyon örülök, hogy ilyen a Universe, az évad befejezés meg a lehető legjobb lett, igazi "no hope" hangulat. Ez az, ami soha nem volt meg se az SG-ben, se az Atlantiszban.
-
-
joshua7
veterán
Stargate Universe Alternate Ending
Komolyan meg kellene fontolni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armahun #3208 üzenetére
Majd valamilyen formában tuti előkerül, de szerintem ötletük sincs, mi lett vele.
A hajóra meg mondták, hogy valami 80%-a (nem emlékszem a pontos számra, de sok volt) jelenleg elérhetetlen, mert nincs légkör. Per pill van 2 darab űrruhájuk, meg 1-2 szerszámuk, de anyaguk nincs a komolyabb foltok kijavításához. Így még van pár évad, hogy kitalálják, mi van még a hajóban.
-
Armahun
addikt
Csak nekem fura, hogy vagy három résszel ezelőtt eltűnt egy ember az ős székből, és senki meg sem említi, hogy vajon hova, vagy egyáltalán keresnék
A másik, hogy van egy körülbelül kilométer hosszú hajó, amiben a kaputerem és az étkező kivételévem csak folyosók vannak. Ezeken hova lehet eljutni csaknem egy másik folyosóra
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
SGU Season 2 preview: [link]
-
Psych0
őstag
igazából cliffhanger sincs, mert vagy mindenki meghal, vagy kb senki, tehát majdnem mindenki megamrad, akkor lett volna cliffhanger, ha csak 1-3 kulcsszereplő lenne halálán, mondjuk chloe és scotték.
Amit a terhes nővel műveltek az gyalázat. Hamár dráma scifi elemekkel, akkor, szívesen elnéztem volna hogy próbálnak felnevelni egy gyereket egy nagy családként (tetszett nagyon az a rész, amikor mindenféle ajándékot kapott a doki és mindenki örült stbstb). Nyílvánvaló, hogy férfi írta a sztorit.
Meg hogyhogy nincs egy ős hajón automata műtő, meg szuper medcenter.
Meg vittek anno magukkal 40 karton óvszert? mert hogyhogy chloe és a kínai csaj nem esett még teherbe.
Amúgy jó/nemjó úgyis nézni fogom, mert SG. -
Xantomas
őstag
válasz
mindfreak #3202 üzenetére
Nem az a baj, hogy más mint az eddigi SG-ek, hanem az hogy klisés lett.
Persze maradta kérdések, de semmivel sem több, mint egy Zs kategoriás VHS-re készült film kellős közepén, mikor az ember megunja, és elmegy pisilni egyet.
Beharangozták, hogy mekkora cliffhanger lesz a végén... Valahogy az sem jött be.Ne értsd félre, nem a sorozattal van bajom, hanem az évadzáróval. Többet vártam tőle és kész, vagy lehet hogy a Lost annyira feltornászta a lécet, hogy azóta minden sorozat csak leveri.
-
joshua7
veterán
válasz
grabber #3203 üzenetére
Szerintem is gyenge volt eléggé. Évad első része nálam 2/10, a szünet utáni viszont biztatóbb lett, így a szezon megér egy 5/10-et. Az Eli+Chloe párbeszédeknél meg komolyan majdnem rosszul voltam, h mit is akarnak kihozni abból a (már bocsánat) zsírdisznóból... De mikor az úrhajón kint futottak, az is vicces volt.
Ahogy olvastam, a következő évadra lesz változás elég szépen. Hát bízom benne, mert a jelenlegi koncepció szvsz nem életképes hosszabb távon.
-
Szerintem fos volt az egész.Az mint a Lostnál,bár azt nem nézem.Utolsó évad utolsó részében válaszolnak majd a kérdésekre,már amelyikre persze.
Nem hasonlít a többi SG-hez és ezért sz@r is
Már bele kellett tekernem Eli és Cloe beszélgetésébe,mert sejtettem mi lesz és kit érdekel.Arra ott a brazil sorozatok
-
mindfreak
őstag
Mielőtt elindult a Universe megmondták, hogy ez más lesz, mint az előzőek. Most lement egy teljes évad és még valaki még mindig ezen van kiakadva, hogy miért nem olyan mint az sg, meg miért nem olyan mint az Atlantisz... persze mindenkinek lehet véleménye, de nagyon bosszant, hogy hónapokra visszamenőleg csak fanyalgó hozzászólásokat látok. Ha nem tetszik nem kötelező nézni.
Az új részről meg annyit, hogy egy rész nem volt még a régi évadzárókban, ahol ennyi kérdés maradt volna. Én személy szerint nagyon várom a megoldást. Az eddigi részekből tisztán kiderült, hogy nem sok külső segítségre számíthatnak a hajón lévők, nem lesznek ősök, meg asguardok akik kihúzzák őket a bajból. Ismét megvan a sötét hangulat, nagyon ütős.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hála az égnek nem hasonlít a befejezés az SG1-re, ott mindig happy end volt, mindig tudtuk, hogy a főszereplők túlélik. Ha lett volna még két évad, Daniel még két X. meghal, felemelkedik, visszatér.
Nem tudom, hogy miért lenne kötelező lezárni egy problémát az évad végén, pl. ma néztem meg az SG1 9. évad utolsó részét, hát ott semmit nem zárnak le. Ezen meg most agyalhatunk egy jó ideig, hogy mit fognak kezdeni.
Mallozzi valszeg arra utalt, hogy a lehető legsötétebb befejezést írták az SG sorozatok történetében, olyan igazi "nincs kiút" hangulatban.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megrendelte a SyFy a következő 20 részt. Ami várható:
- új idegek, de nem forgószél, hanem rendes cgi formában.
- kevesebb visszatérés a földre
- továbbra is dráma lesz scifi elemekkel, de nem scifi drámai elemekkel.Innen származó infók: [link]
Valamint ha jól néztem, 2.6 milliós átlagnézettsége van a Universenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest