- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még csak könnyednek sem kéne lennie.
Legyen egy rejtélyeskedő, sötét, komor, helyenként ijesztgetős, akár noir-feelinges sorozat.
De ha nem az -márpedig ez nem az, még komolyan venni a karaktereket is nehéz- akkor ne akarjon annak látszani ami nem lehet belőle.
Csak nekem félmillió ötletem lenne az egész koncepciót illetően, hogyan lehetne egy hihetetlen jó sztorit felépíteni az alaphelyzetre... de gyakorlatilag eddig nem volt más, csak a klisék elsütése, és a nagybetűs Szenvedés.
Meg az egymás testével kefélgetés, ami nem is lenne baj, ha fel lennének építve a karakterek jellemei arra a szintre, hogy ez hitelesen bemutatható és indokolható legyen...Komolyan, a készítők nem olvastak scifi könyveket? Én mondhatni azokon nőttem fel, már a 60-as, 70-es, 80-as évek írói hihetetlen világokat és történeteket voltak képesek felépíteni papíron, akkor ma, filmen ez nem lehetséges?
Ugyanmár.Megnézem én ezt, mert SG, meg mert van rá időm, de ha kapnék egy x összeget és egy akármilyen alaphelyzetet, fél év alatt olyan sorozatot csinálnék belőle, ami ezt az eddigi SGU-t múltidőbe tenné...
-
Kvazár
őstag
válasz
Fryskitt #2998 üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értenem.
Ez nem az a vicces, majd lesz valahogy SG1.A sorozatoknak, én is azt a könnyedségét szoktam szeretni, amikor még a részek nem épülnek egymásra, de egy idő után nem tudnak mindig teljesen új dolgokat kitalálni, és akkor kezdik el azt, hogy egy témát húznak mint a rétestésztát, és ettől erőltet, és kilátástalan lesz az egész.
Itt még csak-csak eltérőek a részek, de a kilátástalanság már megvan. -
Fryskitt
addikt
Úgy amúgy az. De az Alul semmi és a James Bond Renard-ja után nekem nem jön be a Csillagkapuban lévő szerepe valahogy. De nem ez a legnagyobb baj. Egyszerűen túl komor a sorozat és inkább társadalomábrázolós dráma, mintsem sci-fi. Emiatt nem néztem a végén a Vészhelyzetet sem: a könnyed-pörgős-humoros sorozatból egy emberi feszültésgeket és ellentéteket ábrázoló film noir szerűség lett, ahol mindenki frusztrált, utálja a másikat vagy éppen rangjából adódóan fölényeskedik vele. De lehet, hogy csak én érzem így.
Arról nem is beszélve, hány "kényes" témát érint: Young ezredes felesége Telford-dal csalja, Camile leszbikus, ráadásul más fejébe bújva szexelnek idegenekkel. Nem vagyok egy kimondott erkölcscsősz, de Amerikában ezt hogy bírták megengedni, mikor már egy mellbimbó sem tűrhető el a filmekben? Hol vannak már a könnyed románcok, úgymint RDA és Carter között? Vagy Jolinar érzelmei? Vagy Chaya Sar és az ezredes?
Ez a sorozat már csak azért Stargate, mert folyton visszautalnak az előző kettő részre. Ha valaki még sosem látott Csillagkaput, biztos nem gondolná, milyen volt a SG-1 vagy az Atlantis. -
Fryskitt
addikt
Nekem az SG-1 tetszett, aztán pár rész után az Atlantis is (mindkettőben van akció és humor: RDA és Rodney is szenzációs szerintem). Nagyon-nagyon sajnálom, hogy vége lett.
Az SGU-t viszont nem szeretem, túl komor, tele van nyűglődéssel, tényleg olyan, mint a Barátok közt egy kicsit. Rush doktor nevetséges, a többi karakter egy része meg nyafka, még legjobban az ezredes, meg Eli tetszik. Tleford karaktere meg egyenes hátborzongatóan szar. Remélem, alakul a dolog, mert így tényleg nem lesz hosszú életű a sorozat szerintem. Így sem lennék meglepve, ha már nem is folytatnák. -
bozont
veterán
Megnéztem az eddigi 10 részt a Univers-ből. Elsőre szokni kellett a karaktereket (főleg Robert Carlyle-t, Rush szerepében), de nekem nagyon megtetszett. Más mint az előző két sorozat, de nem is baj, harmadikra már nem biztos hogy bejött volna a jól bevált recept. Kellett már az újítás. És bár RDA tényleg a SG univerzum meghatározó alakja, de szerintem az Everett Young-ot alakító Louis Ferreira (vagy Justin Louis van ahol így láttam a nevét) alakításai tetszenek általában és itt is. De kíváncsi leszek mit hoznak még ki Rush karakteréből.
-
-
válasz
FoxiestFox #2992 üzenetére
Április 2.Hol van még az
-
-
Jöhetne már az új rész
-
RootRulez
félisten
Múltkor néztem egy filmet és Rush doki volt benne
Bérgyilkosok viadala a címe... Csak megjegyeztem
Csiborbogár az egyiket eleve úgy tudtam megszerezni, hogy a felírat már bele volt égetve a másikhoz pedig volt felírat...
-
Viktor77
titán
válasz
Csiborbogár #2987 üzenetére
De, felirat van mindkettőhöz.
-
Most volt a tv2-ön CSK1 dupla rész,amikor Daniel megkapja Merlin tudását.Erre nem emlékeztem,vagy nem láttam nem tudom,de jó volt
-
Viktor77
titán
-
Kvazár
őstag
válasz
RootRulez #2983 üzenetére
Én kimondottan szeretem a feliratos filmeket, mert ott a száj úgy mozog ahogy beszél a szereplő.
Nekem volt egy időszakom, amikor csak feliratos filmeket néztem, még tv-t se nagyon, és amikor leültem egy szinkronos filmet megnézni kimondottan zavaró volt.Igaz, ha este 10-kór a barátnőjével néz az ember egy filmet, akkor a francnak sincs kedve olvasni.
-
RootRulez
félisten
válasz
Csiborbogár #2979 üzenetére
Még nem találkoztam velük magyarul
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
SGU-ból csak az a 10 rész van és kész??
Leálltak vele, vagy csak téli szünet van, mert a 10. rész már elég régen kijött, és fejlemény.Thx. Üdv.
-
RootRulez
félisten
válasz
Viktor77 #2977 üzenetére
Lehet csak kevés volt hozzá ez a 10 rész, az Atlantis sem volt a szívem csücske az elején... Nem is tudom hány részen keresztül kellett kellemesebbnél kellemesebbeket csalódni McKay-ben, mire beláttam, hogy nem az a tuskó félnótás, akit a SG1-ből megismertünk. És már ezek után együtt tudtam vele érezni, érdekelt...
mod:
És ez az első részekre hangsúlyozottan igaz, sztem a készítők is tudták, hogy nem egy szimpatikus emberke a nézőknek az "új Carter" -
Viktor77
titán
válasz
RootRulez #2976 üzenetére
Mivel épp újranézem az SG1-et, ezért egyetértek. Egyszerűen ő (is) maga a Stargate sorozat. Nagyokat tudok nevetni sokadszorra is a poénjain, szerintem a szinkron is jó. Hiányzik, ahogy a többiek is. Mintha Die Hard filmet forgatnának Bruce Willis nélkül. Érdekes, az SGA szereplőit is meg tudtam szokni, de az SGU-éit nem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
RootRulez
félisten
Na kivégeztem az első 10 rész ebből a Universe-ből, de nem adja annyira...
Lehet még csak rá kell állnom, nehéz volt megszoknom SG-1 végéről, O'Neill hiányát. Az Atlantis elejekor is utáltam a sorozatot, de csak meg szerettem. Lehet ez is jobb lesz eccercsak...mod:
Megszereztem az SG-1 10. évad utáni két filmjét a Stargate Continuum-ot és Az igazság ládáját. Nem tudom mennyire keverjem meg magam velük, de mivel nincs mit nézni, csak nekik esek -
Hujikolp
őstag
BÚÉK!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
RIV
tag
Sziasztok!
Már egy ideje nem olvastam a hozzászólásokat, és most nem is akarom végigolvasni.
Az SGA-ról lemondtak? Csak úgy félbehagyták a sztorit és ennyi. Vagy elkézelhető, hogy lesz még egy évad, amiben kerekké teszik a történetet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó kis SG rész volt ma, az a Tokra csaj különösen tetszett.
O'Niel meg Carter végre kimondták, csak kár, h. ebben a valóságban nem jöttek össze. -
-
Arra meg volt példa az SG1-ben, mikor Jack beépült az ellenük szövetkező szervezetbe, és mikor lebuktatta őket egy másik bolygón, jöttek az asgardok rendet tenni, akkor ő hazatárcsázott, és közölte velük, hogy tesz róla, hogy ne záródjon be a kapu, haza jöhetnek de máshova nem. És tett is. A földi oldalon a pisztolyát tette bele az eseményhorizontba
-
válasz
mindfreak #2948 üzenetére
Úgy-úgy, bármi lehet
Egy előző témára visszatérve.. Mikor Eli benntartotta a kezét, hogy ne zárjon be a kapu. Ugye ez meg lett magyarázva azzal, hogy a járat érzékeli, hogy még "van benne valami", azért nem kapcsol ki.
Na akkor kérem, most néztem meg az Atlantisz első évadból a 4., "thirty eight minutes" című részét.. kérdem én, akkor hogy is van ez kedves írók? -
mindfreak
őstag
válasz
Barthezz2 #2947 üzenetére
Láttunk már SG-ben olyan kisméretű hajót, ami gyorsabban haladt, mint ahogy tervezték. Ha jól emlékszek pont O'Neill alakította át az ős tudásával, uh. ez nem lehet akadály.
Lehet nincs összefüggés, de magyarázat sincs arra, hogy miért szállt fel onnan az a kis hajó. És szerintem az sem ős tervezésű volt.
Találgatás áprilisban folyt. köv!
-
-
mindfreak
őstag
válasz
Barthezz2 #2941 üzenetére
Nem csodálkozok, hogy 1-2 szereplőtől megválnak, mert egyrészt feleslegesek, másrészt a szerepüket se valami jól játsszák.
A doki tuti, hogy maradni fog, mert ő húzó név és szerintem nagyon jól alakít.Ha növelni szeretnék a nézettséget csak egy teljes részre hozzák vissza RDA-t.
-
válasz
mindfreak #2940 üzenetére
Induláskor is volt róla szó, hogy elképzelhető, hogy eleve 2 évadot rendeltek előre, de most már akkor tuti a dolog.
Ez tettszik:
A készítők szándékosan nem árulják el azonban, hogy kik maradnak főszereplők, mivel az áprilisban folytatódó 1. évad második felében lehet ritkítás következik.
Hajajj mi lesz ott
Szerk: és akkor ha az imdb jól tudja, hogy Rush mind a 20 részben szerepel, akkor gyanítom második évadra is maradni fog.
-
mindfreak
őstag
Nincs több találgatás. Lesz második évad!
-
remington2
senior tag
válasz
mindfreak #2937 üzenetére
Nekem tetszik, hogy emberiek, és nem olyan "képregényhősök", mint a régebbi stargate csapatok / tagok, ez elég komoly újítás a csillagkapu sorozatokban. De ez önmagában valahogy nem elég, legalábbis ameddig én néztem, a napba menős részig. Hogy utána világmegváltás történt-e történetvezetés terén, azt nem tudom.
-
kymco
veterán
Nekem tetszett a 10. rész....
Valóságos emberek vannak hibákkal, érzelmek által eltorzított döntésekkel. Senkire sem lehet mondani, hogy tökéletes jellem lenne... és ez jó... -
neduddki
nagyúr
HI!
hat na megnesztem az agyondicsert tizedik reszt... hat nem volt ojjan szar mint az elzoo 2 de azert a jo jelzo is igencsak aros tulzas v. igencsak elfogulasgyanus
en lassan mar semmit sem varok attol. max egy eros feljavulat ami megmentheti eszt a vackot aszem igy nem kar a sujjeszto sem:- (((udv
neduddki
-
mindfreak
őstag
válasz
kisninja #2931 üzenetére
Az igazat megvallva már kicsit untam az eredeti SG és Atlantis részeket, amelyek mindig arról szóltak, hogy a négy főhős elment egy középkori faluba, ahol a népet rettegésben tartó goa'uld/lidérc hadsereget a kis P90-essel halomra lőtték 1-2 laza poén eleresztése előtt/közben/után, majd hazamentek, mint aki jól végezte dolgát.
-
Louro
őstag
válasz
kisninja #2931 üzenetére
Itt az első 100 post között leírták, hogy a készítők előre közölték, hogy el fog térni az eredeti gondolatmenettől. Ez stargate környezet, brazil szappanopera-köntösben.
Én is úgy érzem, hogy kiváncsi lettem a folytatásra és nem csak megnéztem, mert 'stargate'. Amúgy végre egy rész, ahol nincs csöpögős jelenet minden 5. percben
(Halottat feltámasztani még nem kunszt. A - sorry, nem tudom, hogyan kell helyesen írni - goauldok említettek a sorozat elején, hogy az emberi test azért jó, mert könnyen kezelhető, javítható. Na meg ott vannak az ősök és a "felemelkedés". Szóval halálból könnyebb visszajönni, mint az univerzumban egy bolygón ragadni egy ismeretlen eredetű hajóval, ami lehet csak egy játszótér része volt
)
Micsoda elméletgyártások folynak....te jóóóó ég
-
kisninja
őstag
Új vagyok ebben a topicban de mások szerint is egy rakás sz@r a többi sg hez képets ?
Néztem az össze részt de, hogy ennyire ne történjen semmi csak az hogy ki mit él át.mindfreak:
költséghatékonyság miatt mindig bevágják az utso kockákat amint a kapitány rá gondol. -
Louro
őstag
válasz
mindfreak #2927 üzenetére
Meg nem jutott be, szóval nem tudni. Lehet 10x olyan gyors vagy tud teleportálni egyik helyről a másikra
De leglogikusabb megoldást már leírtam. Ha visszahozzák még a sorozatba, akkor kiváncsi leszek mit agyalnak ki odaát. Nekem más ötletem nincs, hogy hogyan jöhetne vissza.
-
Louro
őstag
válasz
mindfreak #2924 üzenetére
SPOILER ALERT!!!!!!!!!!
A kis vágottszeművel volt egy rész, ahol kiderült, hogy Rush és ő egy csónakban eveznek. A nő a feletteseitől azt kapta, hogy neki kell átvennie trükkökkel az irányítást, mert Rush már akar a hajón. Szóval ő is valami titkos szervezet tagja, mint a vágottszemű. Hogy melyik rész volt, nem emlékszek, de ha kell végigfutom őket.
Más. Rush tuti nem fog ilyen könnyen kiszállni. Csak hát erős logikai baki lenne, ha beszállna a gépbe, majd egyből meg is tanulná irányítani egy full idegen faj hajóját. Lehet nincs is kezük és a fejük a hasuk helyén és gondolatvezérelt a hajó. Na jó, nem viccelődök. CSak hát ugye hipertérbe léptek a többiek. Oké, felszáll, utánuk megy, de hát hogyan? Belép a hipertérbe és addig repül, míg utól nem éri őket? Kondenzcsíkot követ? Mert hát egy 0,0000...001%-nyi tévedéssel is máshová kerülne ki. Meg honnan tudná, hogy mik a következő célok a hajónak. Na jó, ez egy sorozat, de akkoris....Elég csúnya lenne. Pláne, ha egy csllagkapus bolygóra kerülne, ahol tárcsázná ezerrel a hajó címét, amíg meg nem nyillik neki. (Még ez lenne a leglogikusabb.) De ha így vették ki a sorozatból, akkor elég rossz szerintem,
Barthezz2: nem a saját laptopjával sugározták fel
Az gondolom céges
Azért durva lenne, ha a windows már simán rendelkezne az ősnyelvvel és a hajó rendszeréhez szükséges programokkal. Szerintem csak a merevlemezre menti a cuccokat. A céges laptopjára. De nagy arc. Szerintem most szemébe nagyot esett a vezetőség. Szerintem lesz még ebből gubanc, bár nem egy spicli karakter. Csk hát az igazságtalanság se őt jellemzi.
Spoiler vége
Na ez egy ütős, tartalmas, felforgató rész volt.
-
SPOILER!
azta...va
Frankó egy rész volt. Számomra Young most esett egy nagyot.. ezzel bizonyította, hogy pocsék vezető. Más fórumokon olvastam, hogy nem személyes döntés volt, hanem a "köz" érdekeit szem előtt tartva hagyta ott, hát szerintem nem. Valószínűleg először nem tervezte ott hagyni, csak jól helybenhagyni, csakhát aztán miután Rush közölte vele, hogy ennek soha nem lesz vége akkor kicsinyesen lefejelte, és otthagyta. Egyértelmű lett számára, hogy soha nem fog tudni parancsolni neki. Ha megnézzük az eddigi részeket, akkor ezt látjuk is, mert többnyire az volt, amit Rush akart.
Azt meg meg sem említem, hogy most aztán majd lehet okoskodni, ha szarban lesznek, mert senki nem ért semmihez, mert az egyetlen alkalmas embert kiiktatták. Lehet azt mondani hogy Rush nem akart hazamenni, és igaz is, ennek ellenére ő tudod volna segíteni nekik legtöbbet. Mellesleg Young sem túlzottan törekszik hazamenni, megoldást keresni, mert azon kívül, hogy az elején meg akarta próbálni a hazajutást, semmit nem csinált, csak a feleségével és Telfordal volt elfoglalva, az meg aztán bivaly nagy segítség a hazavágyóknak.. hát akkor majd most meg lehet mutatni. Az meg külön durva, hogy Eli tud az egészről, és még "kénytelen" is kussolni Young miatt. Érzésem szerint ebből is lesz még valami. Pont Ő nem olyan típus, aki ilyeneket csak úgy lenyel, és hazudozik a többieknek. (amugy a laptopja mit keres a hajón, mikor egy mackóalsóban sugározták fel a Hamond-ra?)
Rush meg szerintem tutira vissza fog jönni valahogy. Remélem azért nem azt a szimpla módszert válasszák, hogy beüzemeli a hajót, és utánuk megy csak úgy simán. Ha meg végleg kiírták volna, akkor rúgtak egy öngólt a sorozatnak..
A múltkori rész után majdnem cancelt nyomtam a sorozatnak, de ez ütős volt, csak nem kéne várni 4 hónapot a folytatásra..
-
mindfreak
őstag
válasz
grabber #2921 üzenetére
Nem hinném, hogy nélküle folytatódna a sorozat, mert túl sok kérdés tisztázatlan maradt még vele kapcsolatban. Valószínűleg nem egyedül tervelte ki ezt azt egészet, hanem valakitől hátulról kapja a parancsokat. Perpill nem tudják pótolni/bővíteni a legénységet (hacsak nem vesznek fel egy idegent valamelyik útba eső bolygóról), így nélküle nem jutnának messzire, ha valami technikai gond adódna a hajón.
-
válasz
CPT.Pirk #2920 üzenetére
SP
Hát ez durva volt
De kétlem,hogy vége lenne a színészi karrierjének,mert ha visszajön azzal nagy fordulatot tudnak csinálni és onnantól adja magát a történet.Bár nem hiányozna,mert nem bírtam,de ő hozott fordulatokat eddig.A székbe tényleg bele kellett valakinek ülnie azt nem bánom,de amikor a napba tartottak és előre tudott mindent,az hihetetlen nagy szemétség volt,mert csak hogy bizalmat keltsen 15 embert megölt volna ezzel
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen jó rész volt a mostani. Nehéz lesz kivárni ezt a sok időt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Viktor77 #2918 üzenetére
SPOILER
Részlet a 16. részből:
"When one of the twelve FTL (Faster Than Light) drive modules on the Destiny explode due to an overload, the crew calls upon a brilliant scientist from Earth to help find a solution."
Remélem Mckay lesz az
Más.
A story szerint a Lucian Alliance (ha jól emlékszem akkor SG1-ből ezek egy tolvaj szövetség) feljut a Destiny-re és elfoglalja az egyik részben...mikor ezt meg láttam mondom wtf?!
Semmire kellő tolvajokból és bandákból összekovácsolt szövetség el jut a Föld technikai szintjére, hogy feljusson a Destiny-re (ráadásul az ő tudósaik is rájönnek a címre...)?! Na ne már...meg kezdenek már kicsit túl erősek és befolyásosak lenni, a földi hajók sokkal erősebbek mint az ő Ha'tak-jaik, nem értem a szabad Jaffákkal miért nem verik le őket ... az is lehet, hogy az 1. részben is pont ők "keménykedtek" ... apropó nem is értem Carter miért nem lőtt vissza, a sokkal erősebb Ori hajókat sorba szedték lefele már az Asgard fegyverrel de 3 Ha'tak-ot meg nem lőtt le?! -
Viktor77
titán
Szerintem ennek annyi. Valami azt súgja, ez nem 3 hónap szünet lesz.
Amúgy olvastam valakitől egy érdekes hsz-t. Meddig tartana Cartert vagy McKayt a kövek segítségével felküldeni a hajóra? Kisújjból megoldaná mindkettő a hazajutást.
-
RootRulez
félisten
Eddig sose hatott meg, de múltkorában megnéztem a Curt Russeles filmet és megjött a kedvem, hát megszereztem az egész SG-1 sorozatot. Ez a sorozat azok közé tartozik, amik lekörözik az alapjául szolgáló filmeket, valljuk be ez manapság nem igen jellemző. Egy hónap alatt elfogyasztottam 8 évadot, most emésztem, hogy ezek után nélkülöznöm kell Meggájvert. Illetve talán mégse, de nem látok rá sok esélyt, hogy visszatérjen, max részekre
Aki még nem nézte meg, csak ajánlani tudom, nem kell hozzá Sci-Fi funnak lenni, annál többet nyújt!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Atya eg sgu 8-9 resz mekkora szarok voltak hat ebboligy nem sok minden fog kikerekedni:- (((
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na jo rendbe, hogy en nagy The Pogues/Shane McGowen rajongo vagyok, de ez akkor is jo szam
udv
neduddki
p.s. egy kis Pogues-os filing azert hinyzik naa....:- )
-
DEc 4. én jelenik meg a 10. rész?
-
ArGab
őstag
Ha jól tudom SG1-gyel él ugyanaz a gond, ami a többi hasonló, ezredforduló előtt készült sorozatra jellemző. Ez pedig az, hogy bár szinte mindegyik sorozat - Sg is- filmre készült, az összes utómunka és effekt SD-ben, digitális beta szalagon került összedolgozásra, szóval a végeredmény csak SD formában létezik. Nem tudom pontosan mikor álltak át, de az első jópár évadot biztosan érinti.
Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy soha nem lesz belőle HD. Csinálhatják úgy mint a Firefly esetében, ahol az effektezett részek felskálázottak SD-ről. Ez egy köztes megoldásnak jó lenne, de azért nem az igazi. Vagy csinálhatják azt is, hogy elővadásszák az eredeti negatívokat és újrarenderelik az effekteket HD-ben. Persze ez idő és pénzigényes dolog, de ha a stúdió úgy érzi van benne elég potenciál akkor meg lehet csinálni. Hasonló problémakör van szinte minden sorozatnál, kb. az ezredforduló környékén volt a váltás HD masterelésre, ami előtte készült, mind érintett. Pl. Star Trek sorozatok is, kivéve az új Enterprise. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A heti SG részekből megtudtam valamit, vágtátok, hogy Teac'l olvassa a bibliát?
-
remington2
senior tag
válasz
grabber #2900 üzenetére
Szerintem az is baj, hogy heti adagokban jön, de nem epizodikus, ezért nagyon szétesik. Ömlesztve, darálva jobban összerakottnak tűnne. A csillaghoz tartós rész után nem is volt tovább kedvem nézni, valahogy elmaradt. Ami gáz egy SG sorozattól, a harmadik-negyedik rész környékén
. . . Viszont a darálás egy próbát megér (majd évad vége környékén), mert a BSG-ben is hasonló volt az utolsó szezon nagy része, egyben nagyobbat ütött.
-
Armahun
addikt
Ezt a kövekkel ide-oda ugrálást kellene befejezni, és akkor talán rendbe jönne a sorozat.
Talán erre látok is egy pici esélyt.
Most maradtak a testcserélőkben egymás emlékeiből. Remélem pár alkalom után veszélyessé válik a használatukaXXon: Ha jól tudom a jövő heti az utolsó a szünet előtt.
-
Psych0
őstag
sg1-ből lesz hd kiadás?
-
aXXon
őstag
Mikor lesz a 4 hónap szünet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest