- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilizsima
tag
pc-n kéne a ghost ://
-

-
ha kijön ez a ''burning kruszade'' akkor remélem a ghosttal is elkezdenek már valamit csinálni, és persze h pc is kijöjjön. pedig tök jó képek, meg videok voltak neten, csakhát a grafikán kellene még egy kicsit tuningolni.

-
remélem készül
, ideje lenne -
-
AlyArkhon
őstag
Csak jönne már ki ...

-
Van két uj kép a blizzard oldalán
-
-
AlyArkhon
őstag
Mégiscsak jobb lenne , ha megcsinálnák a Starcraft 2-őt !! ( stratégia folyt ... )

-
AlyArkhon
őstag
Nem azért , de inkább haladnának már a sima Starcraft következő részével ..
nagyobb öröm lenne , ilyen Fps lesz bőven elég még az évben '' Stalker , Unreal köv része stb.. '' -
AlyArkhon
őstag
Huh , megnéztem a képeket , és juj , szerintetek van ennek valami köze a Starcrafthoz ???

-
Vannak uj dolgok a Cover ops-ban, vagy hol a ....
-
Dilikutya
félisten
Új képek: [link]
-
Van ujjabb háttérkép a blizzard oldalán.
-
mr.ki
aktív tag
A grafikáról csak annyit, hogy senki sem ezért szerette/szereti a játékot, mármint a StarCraft-ot.
-
mr.ki
aktív tag
Van egy sanda gyanum, hogy azért nem adják ki 1.ízben PC-re, mert nem bíznak a műfajváltásba és a konzolos eladások után akarják majd eldönteni a továbbiakat. (PC-s verzó)
-
V.ki valami uj infót?
-
Poctar
senior tag
-
AlyArkhon
őstag
sehol senki ...
Ezek szerint nem lesz a közeljövőbe PC-és verzió ! -
AlyArkhon
őstag
LOL!!

-
Dilikutya
félisten
A PC-seket azért szorítják háttérbe, amiért itt a PH-n is sok topikot moderálni kell: az illegális letöltés miatt. Egy PC-s játékot könnyű másolni, a védelmet is általában hamar feltörik, a megjelenés környékén, akár előtte is, már fent van a neten a program. Virágzik a warez. Egy konzolos játékkal más a helyzet. A PS2 alapjáraton nem tud mitkezdeni a másolt lemezekkel, kiegészítő chipre van szükség, amit sokan nem szívesen rakatnak bele (én se tenném, mert nem bízok benne, nehogy elba*sza nekem a konzolt). Egy PC-s játék kifejlesztése pedig jóval több munkával jár, mint egy konzolosé, mert konzol esetén csak (konzolonként) egyetlen hardverre kell fejleszteni és optimalizálni a programot, míg PC esetén ennél jóval többre. 100 szónak is egy a vége: konzolra kényelmesebb kiadni egy játékot, bár a PC-s eladásokra sem lehet még igazából panasz.
-
AlyArkhon
őstag
Amugy a sima Starcraftal szoktatok még nyomulni ??

-
Poctar
senior tag
Az Sc-t Pc-re adták ki és VilágGame lett. Most meg nem tisztelik a Pc-seket.

-
Poctar
senior tag
Biztos nincs esély a Pc-s kiadásra? Volt már olyan game amire azt mondták, hogy csak konzolon fog megjeleni, de megjelent Pc-n is.
Én nagyon szeretm az Sc világát. Már könyvben is olvasom és én szívesen nyomnám a ghos-ot is, de csak Pc-n. -
Nemnagyon írnak ide! namindegy!
Ujúlt a honlap(om)! (Ghost)(de az enyém is ujjult) -
Csak 1-re van ilyen program?
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
UP?

-
AlyArkhon
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
pont ezért mondtam én is hogy csak ps1-re !
/ sajna / -
nofreenick
aktív tag
A C&C Renegade-nél nem tudom miért, de úgy gondoltam, h kombinálni fogják a stratégiát, az fps-el (talán mert a trailerben rts-ből megy át fps-be)... nagy csalódás volt, amikor kiderült, h csak 1 ''sima'' mászkálós fps...

szvsz nagyon érdekes lenne, 1 olyan RTS ahol az egységeid ''bőrébe bújva'' FPS környezetben is tudnál játszani...
-
Tudomásom szerint van lyan progi amivel pc-n is lehet vele jáccani
-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ettől függetlenül nem lesz az rossz, hisz a Blizzard jóváhagyásával kerülhetne csak piacra. Kár, hogy PC-re nem jön ki. Kicsit azért elbolyonganék a zergek között

-
Slayer Valor
őstag
-
Slayer Valor
őstag
Én úgy tudom a Blizzard csak elkezdte a játékot csinálni, aztán meg átadták egy másik cégnek a fejlesztését. És mikor az a másik cég úgy gondolja kész van, visszaadják blizzárdéknak(persze nem kis manyért
) és blizzárdék meg megnézik, ha valami nem tetszik nekik javítják, és kiadják. Aztán néha csinálnak hozzá majd kiegeket
-
AlyArkhon
őstag
csak nehogy balul süljön el ez a nagy 3d-ítés , elő ferdült már egy párszor hogy ( nagyot akart a szarka , nem byrta a farka ) !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Ez nem is RTS... az igazi SC fanok között aligha fog tarolni. Mint ahogyan a C&C Renegade sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elgondolás nem rossz, hogy 3D-ben mászkálhassunk ebben a világban is szabadon, és testközelből lássuk az egységeket, de ez is csak egy sima lövöldözős akció lesz. Persze Blizzard, megminden, így a kategóriájában biztos jó alkotás.
-
Hi all!
Tudomásom szerint még nincs ilyen topik és ezért csináltam egy ilyet
BlizzardBővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Kiváló Kinect szenzor, kamera Xbox One, One S, One X konzolokhoz!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)

Anno kicsit csalódtam amikor leállították...
, ideje lenne

és várom a PC-s verziót.
Ezek szerint nem lesz a közeljövőbe PC-és verzió !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)