Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Tényleg jó kis játszmák voltak, de azt a mass carriert jól beszívtuk.
Hogy a légi egységekre való ráállás mennyi gázt fogyaszt, az hihetetlen. Két helyen szárazra szívtam a gázt, meg egy 3. helyen is elkezdtem és nem volt elég, hogy kiépítsek egy 200/200-as corruptor/broodlord csapatot. Volt mellette egy adag hydrám is. Pedig nem voltak nagy összecsapások, hogy sokat veszítsek.
Egyre jobban kedvelem a zerget, pedig még nem megy a legjobban. A korai légitámadás elen lehet valamit csinálni spore tornyon kívül mást is? Hydra még egész jó, de az már tier 2-es.
Ma nem tudom, hogy leszek-e, mert raid nap van, de ma az alulgeareltek priot élveznek, így szerintem nekem ez kimarad. De, ha igen, akkor jövök a szokásos Random fajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest