Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dreamscape

csendes tag

válasz zuzu000 #33168 üzenetére

Nem is tudtam, hogy itt a skillt abban mérik, hogy mennyi hozzászólást spamelt bele valaki a topicba. :) Gondolom ha regisztálna MC, és leirná milyen esetben mit érdemes csinálni, akkor őt is lehurrognád, hogy mit képzel magáról az új fiú. :) Én is csak azt irtam le, hogy mit kell tenni adott esetben, ennyi a történet. Magamról annyit, hogy 2001 óta BW-zem, SC2-őt nagyon vártam a de a sok könnyités és egyszerűsités miatt csalódtam benne egy kicsit ezért nem vettem meg a bétával való játék után, de az egyik régi BW-s spanom accát szoktam néha húzni, akinek meg pont a sok könnyités tetszett, mert BW-ben igen csapnivalóan játszott. Maga a játék továbbra sem igazán tetszik, túl sok a counter és túl egyszerű lett a macrozás és a unitcontrol, ezért nem játszottam túl sokat vele, de azért felhúztam masterre a havert mert ez volt minden vágya (és jól jött az a pár üveg sör :D), aztán hónapokig nem játszottam és következő szezonra később vissza is esett szegényke. :) Mivel BW versenyek már nem nagyon vannak, ezért SC2-őt nézek néhanapján, gamepodot olvasgatok nagy ritkán és láttam van itt is SC2 topic, valaki meg kirakott egy streamet gondoltam belenézek. Egyéb infóra ugye nincs szükséged? :) Vagy személyi számot is meg kell adni amit beirnak az 1. hszbe, ha valaki ide akarna commentelni? :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés