Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
szep, szep, de meg mindig megfeledkezik arrol, hogy az sem mindegy, melyik mineral-rol termel
igaz, igy, hogy nem 4, hanem 6 drone-nal kezdunk, nincs akkora jelentossege, mint sc:bw-ben, de pl a l;inkelt videoban is lathato, hogy az egyik drone kapasbol korbement, s a mineralok elhelyezkedesebol adodoan legalabb 3 tavolabb megy, mint kelleneez igazabol sc:bw-ben volt nagyon szepen lathato, ahol az alap 8 mineralbol 4 kozelebb, 4 tavolabb volt, s ugye 4 paraszttal kezdtunk), de en meg most is ugy kuldom a parasztokat, hogy nem egy helyre mind a hatot, hanem harmat erre, harmat arra, utana pedig meg egy picit igazitok rajtuk
ezt, amit a videoban latni, en mar tulzasnak tartom, raadasul inkabb megyek deriteni, mint hogy ezzel szorakozzak, de kinek mi jon be jobban...
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ezt legyetek szivesek megnezni, velemenyezni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
omfgwtfbbq, ez nagyon nagy
mas: mara volt nemi sikerelmeny is, ime egy elrontott cannon rush
WayneGace:
nemi indoklast is tudnal melle, azon tul, hogy ez teny, meg hogy fogalmam sincs ki szerint is az (ok, ez utobbi az en fogyatekossagom, hogy nem ismerem, de ez szamit legkevesbe)[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
megkerdezhetem, mi a problemad?
az, hogy valaki esetleg mas szinten jatszik, mint te, miert jelenti szamodra azt, hogy o mar nem is elvezi a jatekot?
aki tobbet jatszott, s ezaltal tapasztaltabb, mas dolgokra figyel, mint te, annak miert ne jelenthetne ugyanakkora elmenyt, ha eler valamit? (es itt mindegy, hogy egy easy gepet, a haverjat, vagy egy platina ligas jatekost ver el, a lenyeg nem ez, hanem hogy a szamara megfelelo ellenfel ellen sikerult alkotnia, az onmaga ele allitott celt elernie)kerlek tovabba, mutass ra arra is, hol lett barki konub-nak nevezve, csupan azert, mert kevesbe tapasztalt (a kiemeles fontos, ha valaki tapasztalatlan es emelle ero0lteti is velt igazat, az mas teszta, csakugy, mint a cheese jatek a tapasztalat hianya mell)
abban viszont egyetertunk, hogy ilyen hozzaallassal jobb is, hogy nem tolod onlijne, nem szivesen futnek ossze veled, mert az valoban nem elmeny, ha hasonlo mentalitasu ellenfelet kap az ember
-
rt06
veterán
"kevésbé tapasztalt - nemjó a bója, meg a bármije - bénán csinálta - kőnúb...
de nem hiszem, hogy le kellene vezetnem."
de igen, pont hogy le kellene vezetned, hol szoltunk meg barkit, mert kevesbe tapasztalt, s pusztan csak ezert
linkelj, mutass konkret peldat, mert az, hogy csak igy doballozol, teged inkabb minosit, mint minket"erre meg csak annyit írnék, hogy a hszemnek mi köze a mentalitáshoz?
egyszerűen csak leírtam a véleményem a 2 oldalnyi "anyázásról" meg a tizedmásodperccel többet lő ezért imba szájtépésről...
ha neked ebből az jött le, hogy én nem szeretek, és nem tudok játszani, valamint nem szeretek győzni, akkor félreértettél. (20éve űzök csapatsportot , nem is rosszul a magánéletben - vond le a konzekvenciát)"nem, ebbol az jott le, hogy aki nem pont ugyanazert, nem pont ugyanazon a szinten jatszik, nem pont ugyanazokat a kifejezeseket hasznalja (lasd: "mert divat nem magyarul beszélni") mint teszed azt te, azt leszolod, lehet le is nezed
ha mar sport, a valogatott, europa/vilag/olimpiai bajnokokat sportolokat is leszolod, mert ok mondjuk szazadokban merik az idejuk javitasat, mig te csak a szorakozas kedveert kergeted a labdat?nem ertem, miert zavar teged az, hogy esetenkent olyan taktikakat is megbeszelunk, amik nelkul ugyanugy lehet jatszani, nyerni, s a tobbsegnek nincs is ra szuksege (fentebb pl volt egy video, amit megneztem, hasznos is lehet, de leirtam, en pl nem fogom hasznalni, mert nekem nem eri meg a veszodest, hogy 7%-kal tobbet termeljek az elejen)
miert baj, hogy ilyenek is felmerulnek?szerinted mirol kellene szolnia a topic-nak?
illetve hol volt anyazas? szemelyeskedes legutobb djuree es admiral felol jott, de annak mar tobb, mint egy hete, itt most egesz egyszeruen mas velemenyen voltunk paran, s ezt tobbnyire eszervekkel adtuk egymas tudasara (nezd meg pl, hogy bar egyaltalan nem ertettem egyet kicsit fentebb Arhquis forumtarssal, meg tudtuk eazt beszelni eszervekkel, s foleg anyazas nelkul, nem noob-oztunk le senkit tapasztalatlansaga miatt, nem akartunk teriteni, semmi hasonlo nem tortent)
-
rt06
veterán
valoban nem, mert te lathatoan csak beestel kicsit leszolni mindenkit, meg indulatot szitani, nulla hajlandosaggal barmely allitasod alatamasztasara
(emellett lathatoan meg mindig nem vagy kepes felfogni, amit irok, hogy pusztan a tapasztalatlansag miatt nem neveztunk senkit noob-nak, mert mig eredetileg ez a newbie (kezdo) egy deformacioja, sokkal inkabb hasznalatos mostansag arra, aki arcmeretehez kepest kezdotol is szornyu hibakat vet
szerk.:
amugy beirtam a keresobe, es most mar biztos, hogy ennek sem neztel utana, csak bebofogted, hogy baszogathasd kicsit a nepet[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
lurker kell ellene (szigoruan bekapcsolt ally-val, vagy stop buggal), esetleg ally-mine, no meg a corsair web-je is fasza megoldas, hogy a defiler swarm-jat ne is emlitsuk (ami ala T oldalrol ugye csak a siege splash dmg-je jut be)
-
rt06
veterán
válasz aDM|RaL^ #9987 üzenetére
attol fugg, hogy hogyan kerult ossze, milyen marne, milyen zea-val
- zea sebez 16-ot alapbol (13.33 dps*), marine 6-ot (7 dps*), zea-nak van 150 (100+50) hp-je, marine-nak 45 (55)
- egy marine 3 utes, egy zea 25+ loves (kereken 25 lenne, de a pajzs toltodik)a fentiek alapjan siman elkepzelheto, hogy leszedtek, mert mig a zea 10 mp alatt lead elegendo sebzest, addig a 3 marine, ha szepen sorban halnak (3.4 masodpercenkent), akkor ennyi ido alatt osszesen 145 sebzest vegez
ha a marine-ok egyszerre latjak meg a zea-t, s azonnal el is kezdik loni, akkor nyernek, hisz a zea-nak oda kell setalnia, amit nem biztos, hogy eleg gyorsan tesz meg, de ha pl a marine-ok sima move-val voltak kuldve, s csak keson kezdtek tamadni, vagy keson kaptak vision-t, mert mondjuk a zea magaslaton allt, akkor a zea nyerhet
erdemes emelle megjegyezni, hogy amennyiben jol mikrozik valaki, ket marine is le tud szedni egy zea-t, de tobbnyire nem ez a jellemzo
sith7: nerf mire fog vonatkozni? csak a build time lesz hosszabb, vagy mas igy valtozik?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
kellett neki sima move-val kuldeni
amugy az elozohoz kapcsolodoan meg egy aprosag, amire erdemes figyelni PvZ-ben:
ha zea push-t akar csinalni a P, mindenkepp tegyen egy forge-ot, es fejlesszen egyet a sebzesen, mert egybol nem harom, hanem csak ket utes lesz egy ling (2x2x8 = 32, 2x2x9 = 36), amin eleg sok mulhat kis letszamnal a jatek elejenPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
rt06
veterán
a jelentkezok oldalan fel lehetne tuntetni a ph-s nick-et is?
-
rt06
veterán
tegnap ki akartam probalni egy klasszikus massling-et lakotarsam ellen, mikor beepitette magat cannon-nal, de sajnos ido elott kilepett
te (vagy barki mas) probalkoztal mar ilyesmivel? hasznalhato sc2-ben is a turboling nagy mennyisegben?
-
rt06
veterán
ezt majd mindenkeppen megnezem, mert sc:bw-ben remekul volt hasznalhato P ellen, foleg ha mass goon-t hozott, mert ugye azok a 20-bol sebzesbol kis egysegekre (minden, ami dropship-ben egy helyet foglalt, plusz a mutalisk) csak a felet sebeztek
T konnyen tudta vedeni par stim-es firebat-tal (foleg, ha volt fegyver fejlesztes is, akkor ket loves volt 6 ling, eloszlastol fuggoen), ha idoben eszrevette
p.s.: ezt a crackling kifejezest meg nem hallottam, de ugyanerre ertettem a turboling-et fentebb
-
-
rt06
veterán
en meg hetkoznap munkaidoben (9-17 +1-2 ora esetenkent), es szombaton tanitasi idoben (ez eleg valtozo) nem erek ra
estenkent 7-8 utan altalaban igen[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz wilddog #10124 üzenetére
ne hagyd, hogy felidegesitsen, inkabb ments replay-t, es nezd vissza, mit csinaltal rosszul
a sajat hibaidbol tudsz a legtobbet tanulniburrow amugy mocsok dolog tud lenni, csapatmozgatas kozben szetszorodott egysegeket igencsak meg lehet vele lepni (ha meg mezei move-val kuldi valaki az egysegeket, egy urtelen unburrov vegzetes lehet)
bar annyira mer nem mocsok, mint sc:bw-ben, amikor sokkal kisebb helyre sokkal tobb egyseget lehetett leasni (konkretan egy poziciora tetszoleges szamu egyseget)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz PowerBuldog #10126 üzenetére
en a helyedben berepultem volna a P bazisara legalabb a command center-rel
ekkor, ha a P be akar menni, muszaj, hogy a kezed ala dolgozzon, s bontsa a sajat epuleteit
valahol nemreg lattam egy rep-et, ahol a ket T jatekos, hasonlo nyitas utan atrepult egymas bazisara a foepulettel, es kezdtek elorol az egesz meccset, de most sajnos nem talalom seholamit meg megjegyeznek, hogy mikor menekiteni kezdted a foepuletet, nem vittel benne scv-ket, pedig ujrakezdesnel sokat szamitott volna
-
rt06
veterán
válasz föccer #10135 üzenetére
3v1-et neztem (450m + 225g vs 350m + 250g)
interceptor launch sebesseg upgrade nelkul a viking-ek nyernek (egy marad), amugy a carrier (22hp-vel)ha gondolod, es mondasz ket mennyiseget az egysegekre, megnezem azzal is, de magam ellen eleg szarul mikrozok
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
4gate-et akkor szeretem, mikor valaki eltulozza, es csinal belole 8gate-et (lehetoleg egybol az elejen), aztan persze egysegre nem marad penze
amugy nezegetem, amit irtok, es felmerult bennem, hogy csak en vagyok olyan hulye, hogy siege-ek ellen blink-et hasznalok?
-
rt06
veterán
Fixed a bug that caused Random players to not see their cursor during the loading screen.
mire jo a loading screen-en a kurzor? 2-3 meccsem volt csak, ahol nem random voltam (2v2 team domination miatt), de akkor meg lehet nem figyeltem a valtozast
WayneGace:
larva energy valtasnak imho ott lehet haszna, hogy aki egy queen-t hiv csak le, azt kevesbe fogja feltartani, ha creep-et dobal
RAM-rol meg mintha irtak volna, hogy amugy is akartak gyengiteni, de akkor meg tul kozel ment volna a mezei sebzeshez, ezert nem volt ertelme kulon tartani, meg igy legalabb epuletre tamadaskor is lesz area dmg[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
válasz kovsol #10189 üzenetére
most bejon, neha viszont nekem is vannak eleresi problemaim, vagy egyaltalan nem, vagy csak nagyon lassan jon be az oldal
ez utana par percen belul helyreall, az okara meg nem tudtam rajonni (bar mivel minen mas megy, ketlem, hogy nalam lenne bibi), kicsit olyan, mintha tulterhelt lenne a szerver[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
a ligara jelentkezok kozul elvileg mindenkit felvettem ismerosnek, legyetek szivesek megerositeni azt a meccsek konnyebb leegyeztetese erdekeben
akit kifelejtettem volna, vagy ha elgepeles miatt valakit megsem vettem fel ,kernem az aalirasomban levo kod alapjan vegyen felelore is koszonom,
Udv: VladimirRPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
megkerdezhetem, miert lotted ki a bunker-t?
van neki egy savage opcioja, amivel kb 5 masodperc alatt le tudod bontani, es meg az arat is visszakapodilletve ezuton kernelek meg teged is, illetve mindenki mast is, hogy par informativ szoban irjatok le, mit toltotok fel, hogy utolag konnyebb legyen megtalalni, ha valaki keres valamit, illetve "csak ugy tallozagatoknak" is jol johet
kovsol: ezt nem tudtam, kosz az infot
viszont akkor remelem, nem gepeltem el senkit[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
ha a bunker-t kijelolod, kell lenni ott egy salvage feliratu ikonnak (a kepe olyasmi, mintha mineral lenne rajta, amire egy nyil mutat), arra ha rakattintasz, par masodperc alatt lebontja a bunkert
gyorsbillentyuje a V
amire figyelj, hogy csak ures bunkerre mukodik, elotte D billentyuvel uritsd ki az elbontando bunkertPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz salaxx #10211 üzenetére
nekunk tegnap volt egy hasonlo foccer-rel 2v2-ben, mar majdnem leraktam az elso pylon-t, mikor az ellenfel egyeik jatekosa dc-zett, a masik pedig ugy gondolta, nem akar kettonk ellen egyedul jatszani, ugyhogy o is kelepett
aztan kovetkezo meccsel sikerult elhoznunk magunkat 50%-ra (30-30), most mar az ezust liga a cel
a rep-et neztem, egesz szep volt, bar az elejen szerintem tul sok paraszt veszett oda, mintha nem tamadtak volna mind, vagy nem tudom, mi lehetett a gond
az viszont kemeny volt, hogy egyszer 9, utana kicsivel 1 elettel uszta meg a crawler-ed, szepen vigyaztal raPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz St3venson #10235 üzenetére
erre az oldalra johet minden, a versenyre majd kitalalok valamit, hogy el lehessen kuloniteni az oda valo rep-eket (legjobb talan az lenne, ha megirnam a felhasznalokezelest hozza)
-
rt06
veterán
válasz bzsolt99 #10236 üzenetére
ha a high templar-ra gondolsz, akkor barmi, ami gyorsan mozog es/vagy nagy a range-e, mert a templar nem tul sok hp-bol el, viszont rettenetesen lassan mozog
a legjobb ellenszer eppen ezert az, ha idoben eszreveszed, mert ekkor meg azelott le tudod szedni, hogy eleg kozel kerulne a csapataidhoz ahhoz, hogy rajuk dobjon egy storm-ot
meg persze, mint minden mas P egyseg ellen, a ghost, emp-vel (emp+sniper round es vege is)siege tank letalpaltatva jo tud lenni, de barmilyen gepesitett egyseg eleg eros, hogy akar egy storm utan is mukodokepes legyen
inkabb Z-vel problemas, mert naluk sok egyseg bele is hal az elso storm-ba (ling, hidra, de a mutalisk-et is 1/3 eletre sebzi)
-
rt06
veterán
válasz BloodyEddie #10275 üzenetére
mit ertesz kulfoldi kiadas alatt?
amugy blizzard store-ban mindenfele verziok beszerezhetoekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
letolteskor nekem az alabbi valasztasi lehetosegeket kinalja fel (EU verziom van):
Available Languages for Europe
Deutsch / English (EU) / Español (EU) / Français / Italiano / Polski / РусскийPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
sc:bw-ben 3v1-ben lehetett fogni a gepet bloodbath-en (aki tudja melyik az a palya, erti, miert ezt hoztam), mrt a gep mindig megvarta az alabbiak valamelyiket (fajtol fuggoen)
12 ling
12 marine
12 zea
1 dtPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
rt06
veterán
tobbszor vettem eszre en is, hogy proxy-zasnal csokat csetelnek, kerdezgetik honnan vagyok, miota jatszok, etc
ez azert jo, mert ebbol mar tudni, hogy mire keszul, ugyanis erre altalaban akkor van ideje, mikor a bazison csak termel, es kimegy egy paraszttal, amire szinten nem kell figyelni sokat, csak egy-ket epitest kiadniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz PowerBuldog #10341 üzenetére
ha ign = in-game nick, akkor az ott az ign
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest