Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eyesis

őstag

válasz KINKY_007 #31298 üzenetére

Igen, de most nem GM, ezen pörög BBQ :)
    Amúgy maga az APM nem ér sokat, de Breach-nél tényleg jól látszik, hogy gyorsan és pontosan tudja kezelni az egységeit, makrózás, és építkezéssel együtt is.
    A változatos taktikákat én is nagyon szeretem Breach-ben, és sokkal többre tartom, hogy próbál újat kihozni, valami egyedivel győzni, mint egy koreai BO tökéletes koppintásával.
    Pl Breach vs Yashok-on amikor raventől kezdve minden egységgel tolta egyszerre, na azt csináld utána :)

Amúgy ezen a White-Ra meccsen is... ha nem birtokolja a tornyot, és nem veszi észre, hogy a korábban derítő probe mennyivel később jött visszafelé, akkor lehet proxy void beveri, ami mennyive minőségibb játék lett volna, mi? :)
    A másik, hogy a banshevel ugy harassolt, hogy stalkerek is voltak ott, mégis kiszedett úgy 3 sentry-t, hogy nem bukta a bansheket, sot mégegyszer harassolt másik oldalon, közben folyamatosan lenn volt a pénze, és építette a megfelelő épületeket, és fejlesztett, mint a veszedelem. Szépen fókuszolta a megfelelő egységeit a protossnak, érdekes seregkopozícióval támadott, és WhiteRa hirtelen nem is tudta melyik egység a kulcs szereplő, melyiket kéne fókuszolnia. Na de nem emiatt az egy meccs miatt tartom én nagyra Breachet, de ez is szép játék volt tőle. Azt mondjuk elfogadom, hogy neked nem tetszett, de ettől még ne degradáld le.

Eyesis

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés