Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz KINKY_007 #31298 üzenetére
Igen, de most nem GM, ezen pörög BBQ
Amúgy maga az APM nem ér sokat, de Breach-nél tényleg jól látszik, hogy gyorsan és pontosan tudja kezelni az egységeit, makrózás, és építkezéssel együtt is.
A változatos taktikákat én is nagyon szeretem Breach-ben, és sokkal többre tartom, hogy próbál újat kihozni, valami egyedivel győzni, mint egy koreai BO tökéletes koppintásával.
Pl Breach vs Yashok-on amikor raventől kezdve minden egységgel tolta egyszerre, na azt csináld utánaAmúgy ezen a White-Ra meccsen is... ha nem birtokolja a tornyot, és nem veszi észre, hogy a korábban derítő probe mennyivel később jött visszafelé, akkor lehet proxy void beveri, ami mennyive minőségibb játék lett volna, mi?
A másik, hogy a banshevel ugy harassolt, hogy stalkerek is voltak ott, mégis kiszedett úgy 3 sentry-t, hogy nem bukta a bansheket, sot mégegyszer harassolt másik oldalon, közben folyamatosan lenn volt a pénze, és építette a megfelelő épületeket, és fejlesztett, mint a veszedelem. Szépen fókuszolta a megfelelő egységeit a protossnak, érdekes seregkopozícióval támadott, és WhiteRa hirtelen nem is tudta melyik egység a kulcs szereplő, melyiket kéne fókuszolnia. Na de nem emiatt az egy meccs miatt tartom én nagyra Breachet, de ez is szép játék volt tőle. Azt mondjuk elfogadom, hogy neked nem tetszett, de ettől még ne degradáld le.Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Politika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest