Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Nekem most sikerült csak megnéznem a VII. részt, és bár 1-2 dolog nem tetszik benne, összességében szerintem jó lett.
Mondjuk a fénykardos sebesülések igen furcsák,
.Finn túléli, hogy a gerince mentén végighúzzák a kard hegyét, bár ha csak éppen hogy érintette, akkor még elmegy, csak furcsa, hogy aztán meg Ren is ugyan így jár, csak ő az arcával Han Solo halálát már pár hónapja elspoilerezték nekem, így az nem volt meglepetés, de sajnálom, hogy így lett vége neki. Volt pár hasonlóság az Új reménnyel, de szerintem vállalható mennyiségben, bár a
szteroidos Halálcsillagot még mindig simán ki lehet iktatni, igaz, most már belülről kellett lekapcsolni a pajzsot, amit persze senki nem vesz észre a bolygón... A másik furcsaság, az a vívótudás. Nehogy már egy elméletileg gyerekkora óta Jedi/Sith harcos ne tudjon lenyomni két senkit, akik életükben nem fogtak még fénykardot! Oké, hogy megsérült, de a düh és a fájdalom pont arra lenne jó neki, hogy erőt merítsen belőle. Bár lehet, hogy a belső vívódásai Han halálával megmaradtak, vagy fel is erősödtek, ki tudja. Hirtelen ennyi.
Kíváncsian várom a folytatást, nekem kellemes meglepetés volt a film, szerintem a szereplőgárda is jól lett összeválogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest