Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Kösz. Próbáltam, nem sikerült. Furcsa mód ezzel sosem volt gondom a játékban. Mindegy. hozzákúrtam a fejihez pár cumót, ezzel el is volt intézve. Az uralkodó keményebb dió volt, rühellem az olyan stuffokat, ahol ad1. nem tudod pontosan mi és milyen körülmények között ölt meg, ad2. egy támadás max életről 0-ra le tud vinni. Na mindegy, 10-12. próbálkozásra megnyiffant. Jó volt a cucc azért, tetszett az árnyoldalas, vigasztalan sztori. RPG-ben a 10 ujjam megnyalnám utána. Így csak jó. Legalább tökéletesen fut, ennek is örülni kell.

-
Silenzio
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Rájöttem. Az a lényeg hogy nem gyorsan, lassan kell mozgatni az egeret. Digitálisként viselkedik, azaz csak az számít hogy mozogjon, az nem, hogy mennyire, csak hogy milyen hosszú ideig tolod. Így már könnyű.
Vaderrel gyűlt meg a bajom. Az E-t kéne nyomkodnom hogy kivédjem a force push-sal a fojtását. Nem megy, mindig X-et rak rá. Fogalmam sincs mi a baj.
-
Silenzio
addikt
Ti meg tudjátok csinálni a tetves csillagrombolós szarságot? Egérrel valami kiborító. A végén közelebbről jönnek a Fighterek és nem tudom beállítani mert a szaros egérrel olyan mint a pöcsverés, csak sok aprót tudsz rajta rántani, míg kontrollerrel folyamatosan lehet nyomni. Észbontó. Nagyon felkúrta az agyam. Meg lehet egyáltalán csinálni? Mert nálam a csillagromboló csak bólogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest