Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stromati
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom a géppel, jó lenne, ha tudna valaki segíteni. Felvázolom az események láncolatát: szóval megkaptam a kedves páromtól a star wars best of... -ot, szóval van (volt) rajta 5 játék (dvd-k) szóval ebből kettőt felinstalláltam majd mikor elkeztem játszani velük kikapcsolt a monitor és ezt jelezte: power saving mode. Szóval nem tudtam velük játszani, egy harmadik el sem indult, hibaüzenet, gép elszállt. A negyedik játékkal semmi gond nem volt, ment. Ma visszavittem a gámát, kicserélték mondván nekik is volt vele ilyen. Kicseréltem két másik játékra, ebből az egyik a: star wars: battlefront I. (3cd). Az installáláskor a DVD meghajtóban a második lemeznél kiirta, hogy rossz kötet van a meghajtóban... A CD meghajtóval próbálkoztam sikerült is, a játék közben viszont ismét nem tetszett neki valami és kiírta: power saving mode. ??? Ezután kitisztítottam a gépet a portól, gondoltam a hűtő nem hűti eléggé a procit, ez lehet a gond, de semmi. Ugyanaz. Az eszközkezelőben semmi sárga felkiáltójel, semmi zavart nem jelez. Nagy ésszel már felfogtam a gépemmel van valami gebasz, mert sztem kicsi az esélye, hogy két játék is rossz legyen. Szóval fogalmam sincs mi van a gépemmel, nincs valami ötletetek??? Anthonynak már megírtam privát, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest