Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aXXon

őstag

no akkor en is hozzaszolnek :)) tegnap este lattam eme csodat a vasznon es nagyon tetszett!! amiket lattam fentebb, illetve olvastam azokhoz szolnek hozza. egyreszrol anakin Darth Vaderre alakulasa... na igen, az tenyleg kicsit abszurd, semmi takaritgatas, csak odarakjuk a robotlabakat azt jol van, rapakoljuk a tobbi cumot azt mukodik.... kicsit tupirozhattak volna rajta, mielott belepakoljak abba a ruciba! (azt mar nem is emlitem, hogy utana ujra Hollosi Frigyes a magyarhangja...) aztan a Millenium Falcon, amit Ti ugye az elejen lattok, nekem ott nem tunt fel, viszont kesobb egy menekulos resznel (sajnos nem emlekszem melyik bolygorol, vagy a film melyik reszenel) latszik tavolodas kozben a kepben - nekem csak ott tunt fel! mellesleg biztos vagyok benne, hogy az nem ''csak'' egy koreliai teherhajo, hanem a Millenium Falcon, pont azert amirt mondjuk csubakka is benne van, hat ha tobb szereplot nem tudunk belerakni, akkor miert ne raktak volna bele mast, ami a kovetkezo trilogiara utal?? de vegulis tok mindegy, hogy MF vagy nem MF, ugy nez ki, oszt jol van!! A masik, amit fentebb olvastam, az Padme halala4 en ugy vettem eszre, hogy a csaj pont azert hal meg, mert anakin at all a sotet oldalra, ergo ha nem all at, nem hal meg - nem teljesedik be a joslat. vagyis sajat maga teljesiti az almat! most hirtelen mas nem jut eszembe, majd ha valami bekattan meg akkor leirom, de addig is : STAR WARS FOREVER!!!!

Új hozzászólás Aktív témák