- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argh!
senior tag
Vannak recruit karaktereim, mind a 4 féle. Jem hadar karaktert felszintezek 65re, az gyorsan megvan, aztán 20 óra online utan kiváltom a bonuszokat vele , ami 90 ezer dilithium. Aztán kezdem a következöt. 4-5 szokott lenni egy idöbe. Amikor elfogy nekik a dilithium törlöm.
Egy darabig ezt csináltam amig kiszedtem pár ezer ZENt a hajókra amik kellettek.
A fix karakterekkel meg admiralityket tolom.
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Reduced base damage output of the Prototype Phaser Hexa Cannons by approximately 15%.
OMG, itt kitör a forradalom
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Van valami magyar chat ahova a magyarok feljárnak?
Nyitottam egy chatet, HUN105 , csatlakozzon aki szeretne. Jó lenne sokan lenni rajta
-
Argh!
senior tag
Komoly miket nyittok. Nekem valamiért a minimumot adja általában.

-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Reménykedtem hogy valami carrier lessz az event hajó, nem jött be
-
Argh!
senior tag
Ha ezt megveszem az müködik minden hajón?
Kicsit összezavar hogy klingon van oda irva
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Zen / Dilithium váltásnál csak 5 ajánlatot lehet felrakni? Lehet ezt böviteni?
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Honnan lehet ilyen repülö tront szerezni?
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Pont tegnap gondoltam rá vajon mikor jön ez az event. Ha jól tudom ennél lehet Experimental Ship Upgrade Token-t váltani.
Dilithium vanity shield event vajon mikor jön? Van egy amit meg akartam venni de elözönél pont lemaradtam róla hiányzott 20 k dilim
Most fel van halmozva rá, de most nem tudom elköltsem e Phoenix-re....
-
Argh!
senior tag
ZEN store - Promotions.
Van 2 ingyenes ultimate tech upgrade
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Juni 7.-én raktam fel dilithiumot ZEN-ért. És még mindig nem váltotta át :S
Pedig nagyon kellene már, energy credit limitet akarom feloldani.
Kiszedtem a fleet ship modulokat és nem tudom eladni se addig. Pedig kinéztem egy nagyon szép hajót amit exchange-be lehet kapni.
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
-
Argh!
senior tag
Üdv.
Azt szeretném megtudni hogy tudok 2. skill bar-t létrehozni. A bar van 10 soros az ok, de hogy lehet mondjuk 2x 5 bar.
Régebbi videókba láttam hogy megnyitom F12-vel a menüt, be is jön az overlay. De nincs ott a NEW gomb mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végülis csak ingyen cuccok.
Fent van mondjuk 5000 Zenes ajánlat és igy apránként adja?
Honnan lehet ilyen repülö tront szerezni?