Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ice_Man22 #8254 üzenetére
Igen, a kezdeti koncepciók valahogy arról szóltak, hogy többen irányítunk egy hajót. Én mindig is szerettem volna gépész lenni egy csillaghajón (még lehetek ha hibernálom magam pár száz évre), így indítottam egy gépész karit kezdésnek egy cirkálóval. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ebben a játékban is csak az alap mmo kasztok vannak scifi köntösbe bújtatva, mondhatni a Cryptic nem bízta a véletlenre a játék lényegének megalkotását, vettek egy már bevált sémát. Ez nekem újdonság volt, korábban nem mmo-ztam, de valahogy nem az lett amire vártam.
Lehet meg kellene venni az Artemist Steamen, csak kellene még 5 főtiszt hozzá...
szerk: jah igen egyetértek, to boldly kill where no man has massacred before lett az STO.
FireKeeper: valamivel le kellett kötni a grindereket. Túl szép volt hogy szereztél egy jó szettet aztán kész a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest