Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz CPT.Pirk #15172 üzenetére

Sajna én nem mondhatom el ugyanezt.
    Warcraft 3,WoW,Diablo 2 engem eléggé elcsábított,De Hearthstone és HOTS is bejött,na meg Diablo 3 is.SC nekem kimaradt.De W3-at sokat toltam Bneten.Utána meg haverok unszolására kipróbáltam sajnos a WoW-ot is,sejtettem hogy szar ügy lesz mert akkor már kívülről vágtam a warcraft világot,meg szerettem is.Aztán igazam is lett,Cataclysm kiegig nem tudtam kiábrándulni a játékból,de a cata féle egyszerűsítés és hülyegyerek szintre könnyítés már betett az imádatnak,kipróbáltam még de nem jött be,aztán utána következő 2 kiegnél sem néztem vissza,egész mostanáig,a mostani kieggel visszacsábultam sajnos.Igaz nem magyar szerveren de újrakezdtem.És megint el tudott csábítani,mondjuk a játék azóta még brutálisabban le lett egyszerűsítve és könnyítve,de a Legion sztori nagyon jó.Minden kasztnak más,nagyjából.De ugye csak 100-as szinten kezdődik.Augusztusban kezdtem újra nulláról,új accountal.De már van 12 karim bronzebard szerveren.Igaz kicsit fura hogy nincs kivel beszélni,meg ökörködni,de elvagyok egyedül is,voltam magyarok lakta szerveren,na az no comment,A színvonal valahol a 10 éves idióta retardáltak szintjén megrekedt.Inkább a nyugis egyedüllét,mint a sok állat körülöttem.

Új hozzászólás Aktív témák