Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
gerisz23 #10918 üzenetére
Minimális mennyiség ment bele,szó szerint nem is latszodott.Amikor szétszedtem atneztem mindent,semmi nyom nincs semmin.Ezert is próbálok reménykedni benne hogy nem lesz sok.Szaritani nincs mit,mert kb 3 pici csepp volt benne mire odajutottam hogy lássam mennyi folyadék van a lapon.Ha tippelnem kellene azt mondanám kb 6cl ömlött bele,az is fentről a billentyűzet részérol,viszont mivel ez slim egybe van a burkolattal,nem kivehető csak barbár módszerekkel kb.Jelenleg annyit produkál hogy elindul már ha elindul felporog a venti majd leáll,de nem akksi gond,nem ram,nem vinyo,nem képernyő,nem bill.Ennyit már kizártam,maradt a lapon valami kondi esetleg,vagy valami tulfesz az akksi felől a lapnak,ott volt inkább nedvesebb.Most pár napot szárad még bár nincs minek szaradni.Pénteken meg beviszem ha hazaeertem egy smd szinten javító emberkekhez,ez az ami már az én tudásom fölött áll szervíz téren,főleg eszközök hiányába.Aztán kiderül hogy ki fog derülni,atba**ni biztos nem fognak tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest