Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8610) Raulblanco válasza FireKeeper (#8605) üzenetére


Raulblanco
aktív tag

A lobis fegyverekre igazat adok, ez nem egy elvetemült a legeslegjobb felszereléssel összerakott a legjobb legbrutálisabb dps legyen ami létezik hajó, hanem egy amolyan fun pvp hajó, a neve is egy ilyenből jött.

A története nagyjából annyi, hogy 4 temporal sci és 1 temporal destroyeres sci meg engikkel álló csapattal elvertünk egy elég jó nevű flottától érkező 5 fős premadet véletlenszerű pvp-n, azt hiszem Inner Circle vagy Ad Infinitum, valamelyik a kettő közül, természetesen biztos nem az első számú legerősebb csapatuk volt, de ott volt ami kellett, JHAS tac + recluse engi healer, a többire már nem emlékszem, vezettek egy ideig nagyon, utána egyenlítettünk, fej fej mellett, a végén pedig nyertünk 15-14-re.

Nem is tetszett a megmondó emberüknek, GG meg egyebek helyett jött egy olyannal hogy "We have seen the Lobi Store Promo Tour" utalva arra hogy mind temporal hajóban 1 kivétellel mind temporal szettben voltunk, az ötödik megunta a sok sírást a temporal szett miatt és inkább nem használta.

Mindenesetre annyira megtetszett nekünk, hogy utána ez lett a hajók neve, és ha jött egy lobis szett, azonnal vettük meg rá. Ma már csak én őrzöm ezt a szép hagyományt.

@raulblanco7
Mindkettőtöket várom akár egymás elleni, akár közös mások elleni pvp-re vele ma, bizonyítandó a nem valami hasznos ellentéte. Romulán bújkálós oneshotos tac az egyetlen amivel nem tudok mit kezdeni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.