Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12555) Kotomicuki válasza gerisz23 (#12553) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Thx! :R

Most küldeném föl az 5. karakteremet 52. fölé, de mivel még csak T5-ös (ingyen, jutalom, zen-ért vett - amikor megfelezték és azt akciózták: 25-35k/db) a hajóparkjuk, így még csak az 500 dili' és 50k EC kategóriában versenyeznek - de, ez is több a semminél.
Ha van időm, akkor összejön a ~35k dili'/nap, így már tudnék venni egy T6-os hajót (230-as árfolyamon), de, az ex'-et elnézve, megvárják, míg egy CF bundle-ra (is) összegyűlik az alapanyag.
Dyson-t - nekem legalábbis - a legegyszerűbb farmolnom: amikor van időm, nem kell rá várni, mint a Borg- és a Tholian RA-kra, bemegyek, felveszem a küldetést és 1/4 óra múlva van 65 pöttyöm. Ez elég 2 napra, ha repu-t fejlesztek. A szettek már más tészta lesz... (van 2 karakterem is, ahol 1k-1,5k között állnak a pontok (nem a Dyson), de nagy ingert még nem éreztem, hogy kivegyek értük bármit is, mert nem a küldetésekből potyogó szettek, amik ingyen felhúzhatók Mk XII-ig, fogják vissza a karaktereimet - elsősorban)
Tokent nem fejlesztek, hiába is volna meg az akciós Acc' Bank: még jól jön az az +1k-1,4k dili'/nap (igaz, 45-60k EC-ért), amíg "húzódik" a repu - az első 2 szint hamar megvan, abból már tudok skill-ezni.

Még kelleni fog 2-3 hónap, mire áteshetek a jó túloldalára, addig fejlesztenem kéne a meglévőket és gyűjtögetni - de nincs ehhez (sem) elegendő időm. :N

Tippeket hiába is kapnék, most még, mert a szerteágazó fejlesztések miatt még nincs egy, "normális" karakterem sem, amivel neki lehetne feküdni az elite farm-küldetéseknek - kipróbáltam párat..., de nem szeretném az élősködésemmel elrontani mások játékát/farmolását, majd, ha meglesznek a hozzávalók. :B

MMO-ra meg a wot-os csalódás után egy fillért nem fogok költeni! Egyék meg, amit főztek maguknak "a PC-s játékipar "megreformálói"! :W
(Amikor elkezdődött ez az irány, megmondták a tényleg nagy és jó szoftverfejlesztők, hogy ez a pénzéhség meg fogja ölni az ipart - tévedtek: már magát a PC-t ölik meg lasan az ilyen hozzáállásúak... -, mert a befolyt extra pénzek, amik eleve "elkedvetlenítik" és kirekesztik a játékosokat - "érdekes", ők nem féltek a kalózkodástól, és úgy is megéltek, anno - , nem is a fejlesztésekbe vándorolnak vissza (tehát nem arányosan kap többet a tisztelt fogyasztó, mint amennyivel többet fizet ezekért), hanem a tulajdonos-részvényes nyeli le őket, így meg csak gagyi és bug-halmaz lesz/lehet a "végeredmény".)

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.