Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco

aktív tag

válasz Konfigos #10314 üzenetére

nálam 2 bank fül van tele deltás traitekkel, ahogy estek fillérekért nem eladtam, hanem átküldtem oda, és ott tárolom amíg nem érnek valamit. failsafe nekem is be van téve, nagy királyság... most hogy így mondod lehet tényleg bevásárlok belőle még pár darabot. az egyik flottatárs megvette tegnap az egyik shesharomat, szóval egy kis apróm van költeni.

én kinyitottam a packokat az eventes bónusz alatt, szerintem hétvégén elkezdem eladni, a kék accelerator 1,5 helyett már 2,5 volt tegnap, tech 1 helyett 1,5... zöldek 220 helyett 350 felett voltak, és már az korábbi árakkal is simán megérte eladogatni őket, mert bőven plusszos volt.

az egyik flottatársamnak volt 200 milliója, shesharra gyűjtött, mondtam nyisson annyi packot amennyit tud, adjon el mindent amit esik és nyisson még, ez volt hétvégén, tegnap meglett neki a 400 millió az utolsó hétfői nyitások eladásából és megkapta tőlem a hajót. én 360-ért vettem, exen épp 440 volt, középáron megkapta.

még van egy hajóm amit megtartok, ha esetleg utólag valakinek kell, de az nem eladó amíg nem 500m vagy el nem fogyott exről, utána magyarnak bármikor 500m-ért, annyiért vettem még az event elején.

Új hozzászólás Aktív témák