Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igazából amúgy nem is annyira drága... Régen mondták, hogy egy használt autó ára egy jobb Lego szett. Hát, ezzel a mércével ez egy komolytalan cucc kellene legyen.
Nekem nagyon tetszik, ahogy végül megoldották. Látszik, hogy van benne anyag, és tényleg próbálták követni a formákat is.
Pont most akartam hasonló pénzen NAS-t venni... a fenébe már.
CPT.Pirk #5217
Én nem látok ennyit Patrick Stewart-ba, főleg miután olvastam már sok helyről, hogy mennyire volt az ő szerelemprojektje a Picard sorozat, és hogyan diktálta a story-t.
Egy jó íróval kaphattunk volna egy komoly politikai drámát, például romulan reintegráció, egy első kapcsolatfelvétel valami kémdrámával, egy háború megakadályozása, etikai dilemmával, időutazós valami, stb. Helyette lett egy young-adult depressziós világ, a szegény főhős pórul járt, mindenki bántja...
Lehet nem teljesen az ő hibája, de kaptunk egy felemás béna akciósorozatot, ahol folyamatosan nyavajog egy öregember, és semmit nem tud kontrollálni ami körülötte történik. Ez az ő karakterének egy komoly rombolása. Én személyesen nem szeretnék emlékezni erre majd, amikor a TNG-t újranézem.
Inkább emlékeznék a Family Guy-ból arra a ripacsra, aki kiverte a hisztit mert nem kapott olyan fagyit, mint Worf.
(az a sztori, hogy Stewie épít egy transporter-t és a forgatásról elrabolja TNG legénységet, valami működő fézerfegyverrel karakterbe kényszerítve őket. Zseniális)Amúgy a Kelvin idővonalat részemről elföldelték a Lower Decks végével, ahol bemutatkozott az alternatív dimenzió lehetősége.
Ez egy zseniális húzás volt, befogni ezzel a mirror universe-t is. Ilyen a zseniális írás, nem a Picard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CPT.Pirk