Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a többség kajálja ezt a trendy star trek-et mert nagyon edgy, én már csak hírmondónak maradtam" - ne add fel, neked van igazad, a többiek mind szembehajtanak az autópályán
Komolyra fordítva: szerintem túl kajakra veszed, ahelyett hogy elfogadnád ilyennek, és élveznéd amennyire tudod. Szerintem -
butch3r
senior tag
a 80-20%-ban egyetértünk. én úgy érzem te 1 kicsit sötétebben látod mint a többség itt, de abban egyetértek veled, hogy ez az eddigi leggyengébb st széria.
az lmbtq vonalat szerintem is túltolják, ok, hogy roddenberry alkotása az elfogadás stb ről szólt, de lehet ezt ennél finomabban, kevésbé tolakodóan tenni (lásd fekete kapitány ds9, női kapitány voyager) (nálam mondjuk tényleg a grey szál az ami már sok, előtte se rajongtam a stammets szerelmi szálért (egyszerűen mert túlzásba volt víve, nem mindig tett hozzá a cselekményhez hogy mutatták hogy ők együtt vannak)
(én mióta kijött a discovery s2 újra néztem ds9-t, most épp voyager s6nál tartok, lehet ez is helyre billenti kicsit nálam az egyenleget)
ds39: én nagyon szerettem enterpriseban hogy a harmadik évad részei olyan szorosan egybefüggtek.
a negyed évad pedig amolyan antológia sorozat volt, minden 2-3-4 rész egy egy nagyobb story volt. azt is szerettem nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest