Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
butch3r
üzenetére
+Sweet Lou 6 #5289
Nagyon sokáig fogjátok akkor élvezni a szerelést.
Nekem 13~15 óra kellett hozzá, sorozatot nem tudtam volna mellé nézni mert rendesen figyelni kell az összerakáskor.Volt róla szó a LEGO topikban is, hogy van egy vicces elírás a plaketten:

A Saucer valahogy így nézhetett ki az Utopia Planitia-n:
Kész modell:
Ez még az első leejtése előtt készült, így ezen a képen - bár nem látszik, de - még őszinte a mosolyom, míg azzal a plusz fél órával már nem lett volna az.
A tányér nagyon nehéz, így az első újra-dokkolásakor elrántotta az egész hóbelebancot előre.Nagyon impresszív, és gyönyörűen mutat szinte bárhol.
Külön engedéllyel az admiralitástól (a feleségemtől
) kaptam 2 polcot, így az Eaglemoss "kollekcióm" mellett lesz a végső helye.Továbbra is tartom, hogy ezt-azt másképp oldottam volna meg, de a régi makettekhez/modellekhez képest rengeteget fejlődött az építés és a leírás.
Ami a minőséget illeti, sajnos a LEGO sem a régi már, volt legalább egy tucat görbe lapos-hosszú elem - amit műanyag fröccsöntéssel dolgozva megértek, mi is küzdünk vele, de na... -, de a végeredményen szerencsére nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Autós kamera eladó
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) kaptam 2 polcot, így az Eaglemoss "kollekcióm" mellett lesz a végső helye.
CPT.Pirk