- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutka011
csendes tag
HELP!! Egy szerencsétlen mozdulattal sikerült letörölnöm a "nagy" órát a főoldalról
hogyan lehet visszavarázsolni? /egy bő órát gépészkedtem a cuccal de önerőből nem sikerül
/
-
csutka011
csendes tag
A HD 5000 melyik "neves" készülék klónja, ill. méretileg elrendezésileg melyikhez áll a legközelebb?
Azért kérdezem mert rendelni akarok hozzá bumpert /no meg azért mert lusta here vagyok telefon méreteket keresgélni órákon át/
-
csutka011
csendes tag
Szia!
Nem írom le (de megerősítem) azokat a pozitívumokat, amiket a topictársak már leírtak előttem mert csak ismételném őket.
A kevés negatívum is jelen van az enyémben is, kiegészítve azzal apró de bosszantó hibával amit már feljebb vázoltam (nem lehet törölni róla a widgeteket).
Ha ár érték arányban vizsgáljuk a készüléket szerintem mindenképpen a kategória elsők között van.Azt gondolom jól tetted, hogy HD5000-ret rendeltél, nem fogsz benne csalódni.
-
csutka011
csendes tag
válasz
amazingatech #44 üzenetére
Üdv a fedélzeten. Az enyémen is tré a GPS (pontosabban mintha nem is lenne benne GPS mivel nem talál egy szál műholdat sem), nem tudom törölni a fölöslegessé vált widgeteket, viszont minden más normálisan működik.
-
csutka011
csendes tag
Mielőtt "befizettem rá" olvasgattam a telefonról, nézegettem róla videókat a Youtube-on és mindenhol a GPS vevő használhatatlanságát hozták ki egyetlen komoly hibának a felhasználók. Szóval szerintem ez annak aki nem olvasott utána mielőtt megvette, az így jártam kategória, aki utána olvasott annak meg az ennyiért nekem így is kell kategória.
Magyarán nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet vele mit kezdeni. -
csutka011
csendes tag
Igen ez lenne /elvileg/ a módja a widget eltávolításának, pont így próbáltam én is de nem ment. A törlés helyett dob egy ablakot: "Az alkalmazás nem található a telepített alkalmazások listájában" egy "OK"opcióval amire ha rákoppintok marad minden a régiben.
Gratula az új telefonhoz, váltsa be a hozzáfűzött reményeidet!
-
csutka011
csendes tag
-
csutka011
csendes tag
Üdv mindenkinek! Hogyan tudok vidgetet eltávolítani a Star HD5000-ről? /a szokványos módozatok nem működnek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest