Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
warmaster
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, a házról annyit, hogy mivel 1 4x-es CD-íróm van, ami kb 2 centivel hosszabb, mint a standart CD-ROM-ok, ezért már eleve hosszabb, vagy szélesebb házat veszek.
DE hogy a témához is szóljak, végül is 2 deszka közül (Epox RDA és a Chaintech 7njl1) az utóbbit választottam, mivel mind a kettő bruttó 30 ropiba fájt, de a Chaintech-ez kaptam rounded kábeleket, egy sirály fülhalgatót, és egyéb más nyalánkságokat. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. -
warmaster
aktív tag
válasz
dr. rozmark
üzenetére
Természetesen meggyőzhető vagyok a nforce2-ről, a KG7 szvsz a régi palominós procimmal jó volt, de az xp procihoz még sokáig kergettem egy használható BIOS-t vele.
-
warmaster
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igazából azt várom, ki mit ajánl aztám majd eldöntöm, hogy mit tudok venni belőle :)
Az Epoxról én is sok jót hallottam, de hátha van más is. -
warmaster
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a tegnapi nap folyamán hosszú betegeskedés után elhunyt az alaplapom, :O
most szeretnék venni egy újat, amihez tanácsokat várok. Mondanám a kivánalmakat:
Nem nforce2 chipset - mert nem akarok BIOS gondokkal küszködni
Támogassa a 333, esetleg a 400 FSB-t
Stabil legyen, tuningolni nem szoktam.
Esetleg tudjom kétcsatornás memóriavezérlést, legalább kihastnálnám a 2x256MB Infineon előnyeit.
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest