Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltunk ma játszani egyet. Igaz nem ott, de jó volt.
Apró malőr, hogy az első 5 percben teli erőből nekicsapódtam a falnak (kicsit még szokni kellett a teret
) és vagy elrepedt egy bordám, vagy csak úgy teljes átéléssel megzúzódott, de a játék király volt, aztán folytattuk persze. Fájt, de tök érdekes volt. Simán folytatni fogom.Csak azt sajnálom, hogy csak 1 órára tudtuk lefoglalni a pályát. Jobb lenne kettő, de legalább másfél óra. Az eddigi edzéseink úgy néztek ki, hogy a cimborámnak akivel voltam, heti 3-4 (néha 5) nap napi másfél óra, én lustább verzió vagyok, nekem heti 2x1.5 óra. De ha ez alá mentem akkor hiányzott.
Meglepő, hogy milyen puha a labda. Azt hittem valami kemény tömör bigyó.
Na meglátom, holnap lesz-e valahol izomlázam
Meg hogy reggelre hogy látom, legyen-e röntgen vagy ne
Remélem nem, annyi mindenem tört már, hogy még 1-2 röntgen és világítani fogok a sötétben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és vagy elrepedt egy bordám, vagy csak úgy teljes átéléssel megzúzódott, de a játék király volt, aztán folytattuk persze. Fájt, de tök érdekes volt. Simán folytatni fogom.
Meg hogy reggelre hogy látom, legyen-e röntgen vagy ne