Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Azóta hál istennek minden érettségi forrás jó volt. Szerintem ott valamit elcsesztek. A másik dolog, előre félek attól, hogy kitől fogok kapni az MySQLhez adminpwt, mert kétlem, hogy az ott jelenlévő magyaros/matekos/földrajzos felügyelőtanár tud majd nekem ebben segíteni..
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
csvként megnyitottam libreoffice calcban ott frekvencia és teljesítmény oszlopot kijelöltem és átírtam a cellaformátumot standard magyar számról standard amerikaira és utána normálisan beimportálta. Pedig a kettő teljesen ugyanúgy néz ki
Nem kellett pontozni, se semmi.Ha véletlenül előjön az érettségin legalább tudom mit kell tenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ha a Basenél nem MySQLt használok, hanem a gyári HSQL motort, akkor simán engedi decimálissá való változtatást. Itt valami SQLel van. A másik dolog, hogy egy későbbi érettségiben, a 2013-masban is van egy olyan tábla, amiben területek vannak, vesszővel (pl 1215,36) és ott engedi importálni decimálisba, pedig ott is MySQLt használtam. Kipróbálom majd a ponttá alakítást előtte excelben (csvként importálom excelbe utána beillesztem basebe). Mindegyik szöveg UTF-8 kódolású.
-
beni26k
csendes tag
Beteszem ide is, hátha valakinek van valami jó ötlete.
Probléma:[link]
Többször is letöltöttem a forrásfájlt de mindig ugyan ez a hiba. Csak szövegként fogadja el, számként, decimálisként nem tudom importálni. MySQL 5.6.22
Ez miért lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kellett pontozni, se semmi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)