Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
MySql-lel (pedig 5.6-os verziót használunk per pillanat) sebesség tekintetében nekem is rossz tapasztalataim vannak. De lehet, hogy csak én nem értek hozzá eléggé. Konfigoltam, hangoltam, de igaziból nem nagyon lett jobb.
MS is ad rengeteg kedvezményt, az hogy papíron mennyibe kerülnek csak egy dolog.
-
bambano
titán
mikor legutoljára az ora.hu-tól kértem árajánlatot egy projektre, olyan számokat mondtak, hogy leestem a székről. megcsináltuk postgressel, erre elkezdtek kötözködni, hogy miért nem ora. hát azért, mert a teljes költségvetés hatszorosát kellett volna csak a db-re kiadni.
arra a feladatra, amire nekem kellett, a gyalog mysql gyorsabb volt, mint a gyalog pg, de elkezdtem behangolni mind a kettőt és a végén a pg porba alázta a mysql-t, pedig a mysql 8-as raid0-n volt, a pg meg sima diszken. akkoriban a mysql még tudott raidet, azóta ezt nem néztem.
már most tudom, mi lesz a következő néhány hsz tartalma

-
Speeedfire
félisten
Mert left kell oda.

Adott 2 tábla.Egy-több kapcsolat van a 2 tábla között és a 2. táblából egy adott sorát szerettem volna aggregálni egy oszlopba, de a selectes résszel tökéletesen megy. Csak a join-nál nem volt jó. A joinnál előbb összefűzte az összes sor értékét, nem pedig a join feltétel alapján a megfelelőket.
Apropó, ha már aggregálás erre van megoldás?
id | int1 | int2 | int3 | int4 ...
8 | 0 | 1 | 1 | 1Ilyet szeretnék visszakapni.
id | opciok
8 | 2,3,4A concat_ws()-t néztem rá, de nem a legjobb. Az csak összefűzi az oszlopokat. Nekem viszont valami case szerkezet kellene a concat_ws()-be, ami a megfelelő oszlop alapján ad vissza értéket, ha 1 a mező értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest