Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Zalanius #3986 üzenetére
Istenigazából van egy paranoiám, hogy elromlik a rendszer.
Volt már dolgom korruptálódott fájllal, ami javíthatatlanná vált. Például háttértár szektor hiba miatt. Feltételezem egy ilyen megöli az egész adatbázist. Mígha külön fájlokban vannak legalább a táblák és, ha egy sérült, akkor csak az a rekord, vagy tábla sérült, de a többi betöltődik, az álomvilág lenne. Nem tudom így működik-e? Milyen gyakran sérülnek az adatbázisok, például kapcsolati hiba miatt, szinkronizációs hiba miatt? Ez az én szempontom igazából számít a gyakorlatban? Meghát az is kérdéses, hogy mikor/mennyire kiszámíthatatlan a működése egy szoftvernek? Mennyire számottevő ez?
(#3987) martonx - Köszönöm. A programnyelv az adatbázis kezeléshez, vagy a frontend íráshoz szükséges? Az adatbázisokkal nem csak SQL-lel lehet kommunikálni?
-
kem
addikt
válasz
Zalanius #3848 üzenetére
Koszi a valaszt. Nekem az SQL meg elegge uj ezt is segitseggel raktam ossze kollegaval aki mar elment nyugdijba. Az adatbazis eleg komplikalt (legalabb is nekem
) A feladat pedig az, hogy a waitRoomEnabled view-kent letrejovo tablaban talalhato subscription-oket kell megkulmboztetni azoktol az osszes subscription-tol ahol ez a waitRoomEnabled parameter nincsen definialva, igy annak erteket nem lehet megvaltoztatni. Ezert valasztjuk ki az is null erteket, tehat balra azt tartjuk meg ahol az nincsen definialva. Ez eddig mukodott mindegyik rendszeren de most azt latom, hogy nehol forditva mukodik mint ahogy eddig es 0 erteket ad. Az uj modszer pedig megmutatja, hogy majdnem 400.000 ilyen Subscription wan ebben az adathalmazban. Ez egyebkent egy 1 evvel ez elotti feladat amiben ezek az SQL-ek nem megfeleloen futottak le es probalom kideriteni miert. altalaban 3 illetve 6-bol egyszer nem futott le rendesen. Mindenhol ugyan ez a waitRoomEnabled parameter.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest