Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Van egy néhány milliárd rekordos táblánk (amit lehetne normalizálni, és amivel jó lenne, ha a középiskolában felszedett ismereteimnél hatékonyabban tudnék dolgozni). A prograomunk MS SQL Server Management Studio, amiből jelenleg külső adatbázisként érhető el egy Oracle dump fileból maga az adattábla (nekem ez nem mond túl sokat, mindenesetre az alap lekérdezések futnak, de van olyan, hogy értetlenül állok hibaüzenetek előtt).
Megnéztem a Masterfieldet, tőlük ez a tanfolyam lenne szerintem a legmegfelelőbb [link]
Kinéztem a Pentánál is egy hasonló kurzust: [link]
Vannak esetleg konkrét tapasztalaitok a fentiekkel?
-
válasz
barnam_
üzenetére
Masterfiled-nél voltam alap SQL oktatáson. Háááát, ha kollégám nem tartott volna előtte jó pár órás felkészítést, akkor pislogtam volna, mint hal a szatyorban

Nem rossz, de 4 nap alatt elég tömény a dolog, ha sosem foglalkoztál előtte vele. De, ha egyszer ráérzel az ízére már sosem akarsz többé excelt használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest