- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Van egy néhány milliárd rekordos táblánk (amit lehetne normalizálni, és amivel jó lenne, ha a középiskolában felszedett ismereteimnél hatékonyabban tudnék dolgozni). A prograomunk MS SQL Server Management Studio, amiből jelenleg külső adatbázisként érhető el egy Oracle dump fileból maga az adattábla (nekem ez nem mond túl sokat, mindenesetre az alap lekérdezések futnak, de van olyan, hogy értetlenül állok hibaüzenetek előtt).
Megnéztem a Masterfieldet, tőlük ez a tanfolyam lenne szerintem a legmegfelelőbb [link]
Kinéztem a Pentánál is egy hasonló kurzust: [link]
Vannak esetleg konkrét tapasztalaitok a fentiekkel?
-
válasz
barnam_
üzenetére
Masterfiled-nél voltam alap SQL oktatáson. Háááát, ha kollégám nem tartott volna előtte jó pár órás felkészítést, akkor pislogtam volna, mint hal a szatyorban

Nem rossz, de 4 nap alatt elég tömény a dolog, ha sosem foglalkoztál előtte vele. De, ha egyszer ráérzel az ízére már sosem akarsz többé excelt használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest