- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mondjuk Microsoft vonalon maradva Visual Studio LightSwitch 2015 (szólok előre, hogy ingyenes). Jobb, mint az Access, mert:
1. bármilyen teljes értékű SQL lehet alatta, mondjuk MS SQL
2. webes kimenetet generál neked, azaz Access el ellentétben bárhol bármikor, akárhány konkurens userrel tudjátok használni.Nem Microsoft vonalon is van egy csomó ehhez hasonló eszköz.
"A táblák megvannak, formok is vannak bevitelhez, egyszerűbb lekérdezésekhez is, csak ez a qrva "excel" nem megy a készlettel."
No ez az, dobd ki az egész eddigit, és írd újra azzal a megközelítéssel, amit fentebb mondtam. Bármilyen eszközzel is fogsz végül nekiállni, amit mondtam mindegyikre igaz lesz. 100%, hogy alapjaiban elhibázott az adat tábla struktúrád, és így nyilván a rájuk épülő formok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest