Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
amennyire követtem a dolgokat, normális clusterezési lehetőség csak a 9-es sorozatú pg-kben van, talán 9.3-tól. Azt nem tudom, rendes multimaster clustert lehet-e már építeni, egy master-sok slave cluster most már van.
A 8-as postgresekhez is volt külsős cluster szoftver, anno teszteltünk párat, nevetséges eredményt hozott. például ha session-id-t úgy akartál generálni, hogy volt benne random függvény is, akkor a cluster két darabján nem egyezett a két adat. now() függvény dettó. meg a tárolt procedúrákkal is baj volt.
"szerinted is"? én nem mondtam, hogy az oracle meg az mssql komolyan vehető adatbáziskezelő. az oracle tudását elismerem, de az árazása meg a ora.hu sales tevékenysége nálam több, mint kiütötte a biztosítékot.
a mysql-t nagyon régen teszteltem, lassú is volt, cserébe alap dolgokat sem tudott (ismétlem, a régi verzió), így nem foglalkoztam vele többet. meg amióta az ora felvásárolta, azóta a jövőjét elég ködösen látom.
nekem egy adatbáziskezelő van, ami komoly, a pg. minden hibája ellenére ezzel tudom legjobban megoldani a dolgaimat. (igen, van szubjektív rész is ebben a döntésben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest