- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek. Úgy értettem, hogy egy query eredményeként kigenerálsz egy rakás SQL query-t, és ezeket szeretnéd egymás után futtatni programozottan.
Hja, normálisabb SQL nyelvekben ehhez nem kell tárolt eljárás, PostgreSql-ben valóban kell (bár mintha 9.1 / 9.2 újdonsága lenne, hogy immár tárolt eljáráson kívül is lehet benne magasabb szintű nyelvi elemeket is használni)
Kettes kérdésedet nem tudom értelmezni, lehet azért mert még mindig nem értem, hogy mit is szeretnél?
Hármas kérdésedre sem tudok válaszolni. Ha van, akkor használd azt. Öröm - boldogság. Ha nincs, akkor örülök, hogy segíthettem a for-os ötletemmel.Azért végezetül megpróbálnád összefoglalni, hogy mit is szerettél volna, és végül mi lett a legegyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs