Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

pittbaba aktív tag Nem sokkal lőttél alá a teljesítménynek, nincs alám pakolva egy erőmű, és mivel a stop_times tábla 2,5 millió soros ( mint kiderült..  ), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal ), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal A szolgáltatóm phpmyadminja nem tud ilyet sajnos, én is ezt kerestem volna  
 Tudom, hogy csv-t is tud fogadni, viszont nem vágja hogy az első sorából táblát kéne csinálni, így gyorsabb az sql, mint megint kézzel megcsinálni a táblákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal
 ), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal