Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Na, ez már jobban tetszik, amit írsz.
OracleDB-nek az ingyenes része mennyire használható? Mennyire zabálja a hardvert? (Suliban valahányszor az Oracle adatbázishoz nyúltunk csak úgy ette a kliensek memóriáját). Ingyenes MS SQL-ben is gondolkoztam, de a linux integrációról nem olvastam semmi pozitívat.
De az ingyenes OracleDB-vel felkeltetted az érdeklődésemet!
-
lakisoft
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem tudom fejlesztőként vagy üzelemtetőként töltöd a munkaóráidat adatbázisok között?
Beépített függvényekben az Oracle sokkal szerteágazóbb, testreszabhatóbb, részletesebb megoldásokat kínál, míg az MSSQL ebből a szempontból sokkal elnagyoltabb. (Hozzátenném, hogy napi szinten fejlesztek MSSQL2008 alatt.) Pl.: Random függvény Oracle-ben és MSSQL-benUi: Nagyon szeretek T-SQL-ben dolgozni, de tény hogy megvannak a maga korlátai. Ez Oracle-nél is így van de ott "komolyabb"* megoldásokkal lehet találkozni.
*A szakmai szememnek tetszőbb, szakma által jobban elfogadott, konvenció követőbb
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest