Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ő a Neil Young melletti kiállás miatt vette le a zenéit a spotiról, vagyis konkrétan egyik saját lemezét sem fogod megtalálni, legfeljebb ilyen-olyan válogatásokon.
Engem annyira nem zavar, mert majdnem minden lemeze megvan, amit szeretek,
de nyilván, aki csak azon hallgatná, annak gáz. (ugyanígy Neil Young sincs) -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy-két éve, mikor a Spotify még a világ legnagyobb podcast szolgáltatója szeretett volna lenni (ma már ezt elhibázott lépésnek minősítik), felbérelték nagyon sok pénzért a Joe Rogan nevű kétes alakot, aki műsorában többek között tudománytalan marhaságokat terjesztett a Covid járványról és a vakcinákról. Emiatt tiltakozásképpen Neil Young és Joni Mitchell visszavonta az összes felvételét a Spotify-ról 2022. januárjában. Szóval ehhez képest a Joni Mitchell választék nem is olyan rossz...

A Spotify pedig megígérte, hogy ezek után fellép az áltudományok ellen, persze valójában azóta sem teszi, lásd Mr Rogan legutóbbi ámokfutását (a Kennedy interjúra gondolok).
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szerintem biztos lehet még másokat is találni, olyan streamer nem lesz egy darabig (remélem) ahol minden is megtalálható. Ennek egyébként sok oka lehet, korábban én olvastam olyan előadókról akik tudatosan távol tartották magukat az online zenei platformoktól.
-
mgTerminator
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szerintem mindegy hogy hol hallgatod, ugyan olyan siralmas
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest