Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Oké, majd jön miért használom-használjuk? Csak, mert ez még mindig jobb mint a konkurencia.
No igen...a Tidal keresője például kritikán aluli.
Csak egy példa: Zeni N. deep house előadó...a Tidal első találata: Maróth Viki és a Nova kúltúrzenekar...
és kilistázik minden együttest, előadót akinek a nevében van "zeni", "zene", "zena" stb. Volt vagy 50 találat alig találtam meg köztük azt amire én gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak egy példa: Zeni N. deep house előadó...a Tidal első találata: Maróth Viki és a Nova kúltúrzenekar...
és kilistázik minden együttest, előadót akinek a nevében van "zeni", "zene", "zena" stb. Volt vagy 50 találat alig találtam meg köztük azt amire én gondoltam.