Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Nálam is megy a racionalizálás, főleg hogy nemrég jött az email, árat emel a Spotify. Mivel van családi YouTube prémium, így lenne alternatíva a YouTube music személyében, de...de sajnos hibába próbáltam az összes kedvencem ott is követni, péntekenként tele a friss megjelenés magyar és nemzetközi tucc-tucc zenékkel, amit rohadtul nem hallgatok.
Spotify ezzel szemben tényleg azt dobja pénteken amiket követek. A listáim csak részben tudtam átvinni, mert sokmindent nem talált meg, illetve ahhoz hogy ingyen átvigyem, túl sok dal szerepel rajta/rajtuk.
Az app még elfogadható, de ezek miatt nem igen megy egyenlőre, csak az egyik maradjon. Illetve annyi, hogy valószínűleg a duo ugrik a Spotify-n, tehát rajtam elvben már buknak egy keveset. (Bár lehet az emeléssel pont ott lesznek mint most amit fizetek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest