- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Nem csak a kényelem a lényeg, hanem tényleg finom szerintem. Ilyet otthon nem csinálsz. Kipróbáltam nem egy féle receptet de egyik tésztával vagy szósszal sem voltam igazán elégedett. Aztán egyszer láttam leértékelve, kipróbáltam és annyira bejött, hogy utána teljes áron is vettem. Az meg hogy 5 perc a munkaigénye.. lehet hogy konkrétan a tészta gyúrás megvan annyi idő alatt, de ha már hozzácsapjuk, hogy a tálat elővenni, a hozzávalókat összeszedni a kamrából, esetleg a gépet elővenni, majd utána ezeket el is mosogatni, már rögtön megtöbbszörözi az 5 percet 😀 Ezt csak kiveszem a hűtőből vagy ha fagyasztva (úgy azért már nem ugyanolyan..) van akkor 2 perc után a mikróból. De 16 perc sütéssel együtt, ennek is kell fél óra, mire az ötlettől eljutok oda, hogy szeletelem fel.
Van itthon rendes kemence is, na az dob igazán sokat a házi pizzán, de túl melós, sok idő kell hozzá. Meg ha már be van gyújtva, érdemes egy komplett menüt megcsinálni benne. Pizzalapot még nem próbáltam, de akkor lehet beújítok egyet, ha érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest