Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Én eddig magában nem fogyasztottam fagyasztás után, mindig valami tepsis ételre került, vagy melegszendvics. Cheddar pl. hamburgerbe. Nem vettem észre minőségromlást. Tésztára is reszelek, ott azért az natúrban is érződik az íze, és nincs vele gond.
Ezek főleg átlag Lidl/Aldi trappisták voltak, szóval nem egy nagy cucc amúgy sem.
Reszelt parmezánt is fagyasztok, tésztára megy, az is OK. Nem mintha egy 200g-os nem tudna elfogyni valami jó kis olasz tésztára egy hétvége alatt, de azért ez egy spórolós topic
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések