Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az én szemem ez ragadta meg:
"Egyes források 45 wattos gyorstöltést emlegetnek, de tekintve a tényt, hogy a Samsung csúcsmodellje, az S25 is csak 25 wattal képes tölteni, a feleannyiba kerülő A36 kapcsán a 45 wattos érték valószínűleg csak kacsa."
Feleannyi? Mondjuk az A54 is 200k felett indult anno, meg az A55 is, szóval már ott is ért az, hogy nem lenne jobb picit rádobni az S23-ra, S24-re? De! Attól még az A54 és A55 jól sikerült telefonok.
-
cs.zs.
veterán
Minden gyártó arra törekszik hogy a kijelzőből minél kisebb darabot takarjon a kamera, tökmindegy hogy ez csepp, vagy apró karika formájú.
Van ugyanis egy sokkal morbidabb megoldás, ami aztán végképp leragadt valami múltbéli retteneten. Notch:
-
vence
aktív tag
Nagyon ízléses 2025-ben az a kamera csepp!

A kamerasziget dizájnját melyik 2021, 22-es sorozat is inspirálta ??
Honnan sikerült lenyúlni?
vagy csak saját retro ???Valahol, valamikor már láttam ...
-
Predatorr
őstag
Én látok abban rációt, hogy olcsóbb modelleken teszteljék a nagyobb teljesítményű töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert a "valamit valamiért" elv alapján tisztában voltam vele, hogy bár nem szép látvány, de cserébe egy nagyon megbízható és gyors biometrikus azonosítást kaptam.