Spórolós topik
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Okos Otthon kezdőknek
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
MittuDomain_
őstag
Mint tudod, gyakorlatilag minden sajt LM, csak nem írják rá. Ha a cukor tartalma a szokásos 100g termékben részen nulla, akkor LM. (A laktóz is cukor, de szinte minden sajtot úgy érlelnek, hogy lebomlik mire a polcra kerül - bár nem ez volt a cél évezredekkel ezelőtt.)
Nekem van kollégám, aki tejfehérje-érzékeny, na az tényleg szívás. Még marhahúst vagy tejelő állat húsát sem eheti kereszt allergia miatt...
Si tacuisses, philosophus mansisses.