Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• And
    veterán

ÜDv.
    Lenne egy kérdésem. Laptopomnak spdif kimenete van (ezt nem tudtam mert a leirásba nem ez szerepel) Spdif es kimenet van csak a hangkártyáról ahova a fülhallgatót kell bedugni (ott világit egy piros led is). Tehát az lenne a kérdésem hogy lehet egy átalakitot venni ami spdif et alakit átt 3.5mm stereo jackre magyarán hogy a stereó fülhallgatomat tudjam használni mert igy beledugva csak az egyik fele szol. Helpet előre is köszönöm.
    Ja és ha van ilyen átalakitó azt milyen néven kérjem a boltba.

ITI

Hi! Szerintem azért nem volt gyors válasz, mert egy kissé kusza a leírásod. Többször is elolvastam, de nem jöttem rá, hogy milyen csatlakozó(k)ról lehet szó. Spdif-csatlakozóba nem lehet fejhallgatót dugni, amibe lehet, azon (abban) meg nem világít piros led. Spdif-ből van optikai (ez az, ami a védőkupak v. takarólemez alatt pirosan világít), és van koaxiális (általában narancsszínű RCA-alj formájában). Vagy neked valami extra csatlakozó van a notin, pl. 4-polusú 3,5mm-es jack, amin van spdif és analóg out is? Akkor meg mi világít? Ha meg világít, hogy szól benne a fülhallgató? :D

Új hozzászólás Aktív témák