Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #4049 üzenetére
Eredeti driverrel nem próbáltam, de még annak is utána kell néznem, hogy melyik driver volt fenn utoljára. Annyit tudok, hogy hatalmas szünet volt ezután a következő, xp-re megjelenő driverig.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz #56474624 #4051 üzenetére
Annak érdemes lenne utána járnod.Talán segítene.Egy XP újratelepítés + eredeti hang driver telepítése gyakran meg szokta oldani a problémát.Vagy alkalmazható a TuneUp Utilities 2007 elég csumára meg tudod pucolni a regisztrációt a progi segítségével.De ha már nagy kavarodás van a regisztrációban akkor format C:
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
_ak_
addikt
válasz #56474624 #4051 üzenetére
Az eredeti driver tényleg csodákra képes... Speciel, újra raktam a vistámat és az xp-s ercsi setup cdről feltoltam a cuccokat és azóta megy.. még basszus sem megy el, szal new driver sux. Amúgy van egy ingyenes DriverSweeper (nem vok biztos a névben), meg egy DriverCleaner progi, amik a az uninstall után maradt cuccokat letörli (de erre nem tenném a kezem, mert nekem nem oldotta meg az előző vistámnál a problémát)
Let's begin, de gozaimasu!
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Music kártyám van, és most telepítettem a legújabb drivert, de csak az első két hangszóró szól, a hátsó kettő néma. Nincs lenémítva, nem tudom mi lehet a megoldás. Valaki tudna segíteni?
Köszi előre is!
Üdv.
ChRiSA 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Még valami a Music kártya előlapi kivezetéséhez szerintetek lehet vhol kapni csatit, vagy van valami alternatív megoldás? Nem akarok 5000 forintot kifizetni egy amerikából rendelt 10 centis "vacakért".
[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
rolixyz
tag
Hello,
megérkezett az én Xtreme Gamer kártyám is
Mindent sikerült beállítanom és nagyon jól szól, viszont két kérdésem lenne. Egyik hogy az mitöl függ hogy ebben a console launcherben entertainment módban a hangerő állító mellett nekem csak THX felirat van, de kattintani nem lehet rá (nem tudom h egyébként lehet-e) még más képenken láttam ott még sok kis képet . Másik pedig az, hogy van egy Leadtek PVR 2200as PCI-E-s tv tuner kártyám ,és mióta az aux-ot az x-fire kötöttem recseg a hang, eddig Audigy SE kártyával jó volt Már próbáltam ujratelepiteni, az alaplapi hangot is letiltottam de igy sem jó. Jah és ez a hülye kártya mindig letiltja az auxrol a hangot, elöször azt hittem nem jó a csatlakozó mire rájöttem h lenémította .. Erre van vmi megoldás?[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok! X-Fi XtremeMusic kártyám van!
Erre mondjon valaki valamit:
WinXPn: a Product Registration-progi a kártyát X-Fi XtremeGamer-nek észleli, de egyébként minden eredeti progi rendesen felmegy és (nekem eddig ugytünik) működik is minden rendesen. Ha viszont az Everest-el nézem az felismeri rendesen!
WinVistan: a PR észreveszi hogy XtremeMusic-ról van szó, de elég hadilábon áll és tegnap valami hiba is beütött mert megfagyott vagy leállt az audióprocesszor a karin (legalábbis szerintem, mert egy folyamatos súgó/zúgó hangot adott teljes hangerő mellett). Csak a restart segített. Megy most is rendesen és remélem nem sérült meg semmi!Valakinek valami ötlet? Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót?
Föleg ez a Product Registration-s eset érdekelne!Valahogy így néz ki (Everest és a ProductR progi ellentmondása)
[ Szerkesztve ]
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az Elite Pro tökéletes játékra mert egy SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer fülesem van és ehez kéne ja és Z-2300 hangfalam van
-
bzoley
veterán
válasz rolixyz #4064 üzenetére
Egy X-Fi-től ne is várd, hogy normálisan fogja kezelni a bemeneteit. Visa-n még a hangerő sem szabályozható normálisan. Próbálkozhatsz driver frissítéssel, nálam recsegés mondjuk nem volt. Vagy küldd át a tuner hangját PCI-on akkor kábel, és bemenet állítgatás sem szükséges.
Én már nyugodtan alszok, eladtam a "Fatális Platnit", nincs több rémálom. -
proci985
MODERÁTOR
válasz pete_21 #4025 üzenetére
teljesítményen nem tudom mennyit hoz (nem méregettem), viszont erősen procilimitált beállítások mellett is ment a hang maxon anno a 2.66os cerkámon, már ahol volt hardveres gyorsítás;>
X-ram gyakorlati előnyét én abban láttam, hogy az NFS:MW és Carbon már nem lépked ki, mióta X-fim van. meg mintha a hangok kicsit egyenletesebben terhelnék a rendszert, de ez csak érzésre lett mérve.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bzoley
veterán
Nálam több oka is volt, amiért eladtam. Legtöbb részét nem használtam, csak porosodott.
Újabb driverek rejtélyes fagyásokat produkáltak, funkciókat letiltottak, hogy az AuzenTech érvényesülhessen. Elég sok tévétunert használok, és a Vista megjelenése óta nem képesek kijavítani az AUX-ot érintő bug-ot, ráadásul a kártyán csak egy rohadt bemenet fért el. De ami igazán segített dönteni, hogy ennyi elég volt, az az támogatásuk. Sokat olvasgattam a CL fórumot, segítség nulla, fél év alatt két hiba javítva, amiből egy mégsem lett jó. Amint valakinek használható ötlete támadt, és leírta, törölték a témát, és az is, aki ezután felháborodva megjegyezte. A vas jó, miután megvetted a drága kártyát le vagy szarva. De nem baj, van olcsóbb, jobb, és nem Creative. -
CSorBA
őstag
Értem.. Én most vettem egy kedves fórumtárstól, elég jó áron.. (régebben Music-ot használtam, és nagyon bevállt) Azaz pontosabban azért választotam ezt, mert vista alatt próbáltam egy live 24et (alaplapi) és egy audigy 4et is... Mind a driver miatt csődött mondott, tényleges funkcionalitásban.. De az x-fi jó volt (jobb, mint a másik kettő) ezért választottam ezt.. Tényleg siralmas a creative, de már auzenre nem volt keretem Remélem amire kell, arra jó lesz, még ha pár dolgot nem is fogok benne kihasználni... Majd írok, ha megérkezett.
-
Trub
tag
Sziasztok
van 1 x-fi xtremeGamer kártyám. Hol találok hozzá külső konzolt? amikor megvettem megnéztem hogy lehet hozzá csatlakoztatni, de magyarországon nem kapni(mint későb kiderült ). nekem csak a midi csatlakozás lenne fontos. Van vmi egyébb alternatíva ?
-
őstag
Azt megtudja nekem mondani h. pl. az X-fi gamer az HD audio kompatibilis e? Elöre is köszönöm.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
CSorBA
őstag
Most egy érdekes kérdésem lenne
Hogy lehetne megbuherálni a távirányítót, h. a winamp érzékelje a funkciógombokat? (az előre hátra start stop gombokat)Hogy miért winampozok az az én dolgom.. Szóval a minek használsz winampot van más jobb, ezeket hagyjuk pls..
köszi az ötleteket -
MrTwister
őstag
Ehhez mit szóltok?
[link]
Dolby Digital Live(DDL) támogatás sima X-Fi-hez! Jól hangzik, csak éppen a letöltési linket creative töröltette jogi okok miatt Aki tud más alternatív letöltési linket azt szeretettel várjukSamsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
MrTwister
őstag
Röviden és tömören: Kiviheted a játékok hangját az SPDIF-en is 5.1 ben. Most ugye csak a filmek hangja megy ki rajta térhangzással.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
CSorBA
őstag
válasz MrTwister #4083 üzenetére
Nah ez jó ötlet, azt hittem bonyolultabb lesz, de hálég nem.. Itt a megfelelő működű plugin..:
http://www.winamp.com/plugins/details/113369/reviews -
MrTwister
őstag
Örülök, hogy jó ötletet adtam
emre33: akkor már ketten keressük Hajrá többiek gyertek segíteniSamsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MrTwister #4090 üzenetére
[link] itt vannak a srác feltöltései. az SB soundblaster, az XF elejű lehet szvsz vagy az, ami nekünk kell, vagy a hardveres midi tracker. elvileg leszedhette, de ha anno valaki letöltötte, akkor valahol biztos, hogy meg kell lennie... szóval én még nem adom fel;>
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MrTwister #4092 üzenetére
hopphopphopp nyom van. kiderült, hogy a srác két dllt cserélt ki a az eredeti x-fi driverből a dell féle [link] driverben találhatóval. nos, már csak arra kéne rájönni, h melyik kettőt. nekem nem megy fel , mert nem találja a megfelelő productot, esetleg extrememusiccal próbáljátok meg, hátha (fatality pro gamerem van).
másik dolog, hogy elmondása szerint a driver kódját ASMben piszkálta meg (amihez szakmai ártalomként picit én is értek)... nos, ez alapján is el lehetne indulni, szeritnem nem csak minket érdekel ez a feature úgy, hogy nem akarunk hangkártyát cserélni... ill ha én cserélni fogok, az már egy terratec aureon 7.1 lesz
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
amúgy mostmár tudok reagálni erre a karira.. Egyszerűen hihetetlen h. milyen jó.. Annyira meg vagyok vele elégedve, megy minden ami nekem kell.. iszonyat jó az előlapi panel és a távirányító is.. Nagyon nagyon örülök h. hozzájutottam.. Én ajánlani tudom, és nincsennek is driver problémáim... (hálég, eddig, lekopogom..)
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Egy Xtreme Musix X-fi-m van. Tegnap frissítettem drivert és azóta úgy szól mintha belesz@rtak volna a hangszóróba. Másnak is ilyen ?
-
tag
válasz Freddy TNT #4095 üzenetére
Szia! Nekem is XtremeMusic van: én ilyesmit nem tapasztaltam, a hang változatlan maradt, de nekem az új driver nem jött be (egyszer már beállt az audióproci)!
-
MrTwister
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #4097 üzenetére
X.1es hangod van? ez olyankor szokott lenni, amikor egy 5.1nél átáll stereora, a sub vágását meg elfelejti. driverfrissitésnél nem őrzi meg a beállításaidat, szóval rendszeresen előfordul. állítsd vissza normálra és rendben lesz.
MrTwister: mi, dehát én csak másolgattam fájlokat, aztán egyszercsak ment
[ Szerkesztve ]
-
Mikiller
aktív tag
Szerintem ti ezt keresitek
[YouP-PAX Audigy Series 2008 Suite]
Remélem minden benne van X-Fi-hez is, nekem Audigy1 van és minden OK vele.
Ajánlatos tiszta rendszerre rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest